Taksiciye dehşeti yaşatmıştı! Flaş gelişme

Olay, 1 Ekim gecesi, Muratpaşa ilçesi Çallı Kavşağı’nda meydana geldi. Güllük Caddesi’nden Haydar Ergin isimli yolcuyu alan taksi şoförü Ahmet Er, gitmek istediği yeri sordu. Bir süre mahalle aralarında giden taksici Er, kavşağa geldiği zaman Ergin’e nerede ineceğini sordu.

Ergin’in işaret etmiş olduğu yönde aracı sürmeye süren Er, bir problemi olup olmadığını sorunca, belinden silah çıkaran Haydar Ergin, mermiyi namluya sürdü. İki çocuk sahibi bulunduğunu söyleyen Ahmet Er, kendisinden ne istediğini sordu. Haydar Ergin ise bağırarak Er’in başına tabancanın kabzasıyla vurdu. Aracıyla manevra yapan Er, Ergin’in elindeki silahı almak için üstüne atladı. Boğuşma esnasında ateşlenen tabancadan çıkan kurşun, aracın tavanını deldi. Bir süre sonrasında araçtan inen Haydar Ergin, kaçtı.

Ahmet Er’in durumu ihbarıyla gelen motosikletli polisler, Haydar Ergin’i 1 sokak ileride yakaladı. Gözaltına alınan Ergin, emniyetteki işlemlerinin sonrasında adliyeye sevk edildi. Şüpheli Ergin, çıkarıldığı nöbetçi hakimlik tarafınca tutuklandı. Sürücü Ahmet Er ile Haydar Ergin’in vasıta içerisindeki boğuşması ve tabancayla tehdit etme anları da vasıta içi kamerasıyla kaydedildi.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort