Vecino’dan Galatasaray itirafı: Beni aradılar ve ilgi olduğunu söylediler

Lazio forması giyen orta saha oyuncusu Matias Vecino, Galatasaray’la alakalı bir aktarım itirafında bulundu.

Uruguaylı futbolcu, yaz aktarım döneminin son günlerinde Galatasaray’dan gelen öneri için, “Eşimle beraber evlatların okuldaki ilk günü için hazırlık yapıyorduk, beni aradılar ve Galatasaray’ın ilgisi bulunduğunu söylediler. Sportif ve ekonomik açıdan mühim bir öneri geldiği vakit her vakit olduğu gibi bu öneri değerlendirildi. Yaptığım ilk şey, Sarri ile konuşmak oldu. Bana hiç bir olasılık olmadığını ve kalmamı istediğini söyledi. O andan itibaren meydana getirecek diğer bir şeyim yoktu. Ayrıca burada, büyük bir kulüpte olduğum ve oynayacağım mühim maçlar için mutluyum” diye konuştu.

Empoli’de de Maurizio Sarri ile beraber çalıştığını söyleyen Vecino, “Orada oldukça iyi bir sene geçirdik. Taktiksel olarak beni oldukça geliştirdi. Onunla her vakit 8 numara olarak oynadım. Ertesi sene Fiorentina’da Paulo Sousa ile beraber 6 numara oynadım, pek istekli olduğum bir pozisyon değildi fakat böylece ulusal takıma gidebildim” diye konuştu.

SARRI DOĞRULADI

Öte taraftan Maurizio Sarri de geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamada, Galatasaray’ın Matias Vecino’ya ilgisi için, “Galatasaray’ın bir ilgisi vardı fakat İtalya’da aktarım devri kapalı olduğundan bunu dikkate almadık. Beni aradı ve ben de ona bunun olası olmadığını söyledim. O da ‘Tamam’ diyerek telefonu kapattı.” laflarını kullanmıştı.

Transfer döneminin son günlerinde ekibine bir orta saha oyuncusu almak isteyen Galatasaray, Matias Vecino ile ilgilenmiş fakat daha sonra Tottenham’dan Tanguy Ndombele’yi ekibine katmıştı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort