Wanda Nara ile kız kardeşi Ayasofya’da! ‘Aslan yengem’

Mauro Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara, meşhur futbolcunun Galatararay ile yeniden anlaşması üstüne çocuklarıyla beraber Türkiye’ye geldi.

İstanbul’dan yapmış olduğu paylaşımlarla Türk toplumsal medya kullanıcılarından büyük alaka gören Wanda Nara, son yayınladığı fotoğraflarla bir kez daha adından laf ettirmeyi başardı.

“KIZ KARDEŞİM TÜRKİYE’DE”

Kardeşi Zaira Nara ile beraber Ayasofya’ya giden meşhur isim, başörtülü fotoğraflarını “Kız kardeşim Türkiye’de mesajıyla paylaştı.

Nara’nın hızlıca 300 binden fazla beğeni alan gönderisine; “Aslan yengem”, “Çok güzelsiniz ikiniz de”, “Wanda Nara yakında Müslüman olur” , “Yengem Türkiye’yi tanıtıyor” ve “Tüm sülaleyi birbirine kattıktan sonra hiç bir şey olmamış gibi story atan yenge vibe’ı” gibi binlerce yorum yapıldı.

ESNAFLA MUHABBET ETMİŞTİ

Öte taraftan Wanda Nara, geçtiğimiz haftalarda da Eminönü’ndeki çoğu dükkana uğramıştı. Kendisini tanıdığını anlatım eden esnaf, Nara’ya; “Sürekli sizi izliyorum, devamlı Icardi’yi izliyorum. Icardi ile yatıp Icardi ile kalkıyorum” demişti.

Bir esnaftan başörtüsü almak için fiyat soran Nara, beklemediği bir cevapla karşılaşmıştı. Fiyatını sordurulmuş olduğu başörtüsüne esnaf, “Icardi’yi oldukça seviyoruz” diyerek ücretsiz vermişti.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort