‘Saçlarımı kazıtmam! Kâkül bile benim için çok radikal bir karar’

Son olarak ‘Kötü Adamın 10 Günü’ isimli yapımda bulunan meşhur oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, geçtiğimiz akşam Etiler’deki kuaför çıkışında objektiflere takıldı.

Yeni saçlarıyla alakalı konuşan 35 yaşındaki oyuncu, “Dün kestik aslında. Yeni bir görüntü deniyoruz, daha oturmadı tam fakat eğlenceli ben sevdim gibi” dedi.

“RİSK ALIRIM”

“Ben saçlarıma oldukça kıymet veriyorum o yüzden birazcık evhamlı oluyorum saçlarımla ilgili” ifadelerini kullanan meşhur isim, şu şekilde devam etti:

Bir projede de örneğin tam anlamıyla saçlarımdan vazgeçmeyebilirim. Risk alırım, değişikliğe giderim fakat kazıtmam sanırım ya. Saçlarımın renginde değişim bir ihtimal olabilir fakat bu kâkül bile benim için oldukça köktencilik bir karar.

“BUNLAR KİŞİSEL TERCİHLER”

Son dönemde gündemde bulunan adam oyuncuların sürdüğü ojeler hakkında de konuşan Hazal Filiz Küçükköse, “Bunlar oldukça şahsi tercihler. Kim istiyorsa yapabilir. Hem eleştiriyi de kabul edebilecek bir özgüvendedir. Ben oldukça fazla yadırgamıyorum bunu. İnsanlar kendine ne yakışıyorsa onu yapabilirler” diyerek mevzuyla alakalı çekimser kaldı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort