Murat Ongun kaç yaşında kimdir? Murat Ongun aslen nereli kimin danışmanı?

Murat Ongun kimdir? Murat Ongun kaç yaşında? Murat Ongun nerede doğdu? Murat Ongun aslen nereli? Murat Ongun kimin danışmanı? Murat Ongun’un yaşamı merak mevzusu oldu. Sizlere Murat Ongun’un yaşamını araştırdık…

Yüksel Kocaman kaç yaşlarında aslen nereli? Yüksel Kocaman kimdir, eşi kim?

Yüksel Kocaman kaç yaşlarında aslen nereli? Yüksel Kocaman kimdir, eşi kim?

Murat Ongun kimidir?

1975 senesinde Ankara’da doğan Murat Ongun, ilk ve orta öğrenimini Giresun’da tamamladıktan sonrasında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Profesyonel hayatında Ongun, 1996 senesinde Ankara’da Show TV malumat merkezinin yanı sıra İstanbul’da Star TV ve ATV malumat merkezlerinde muhabir olarak çalıştı. 1999 senesinde Amerika Dışişleri Bakanlığı’nın resmi konuğu olarak seçilen iki Türk gazeteciden biriydi. Amerika Birleşik Devletleri’nde 2 ay kalmış olarak “yeni medya ve Türk-Yunan çatışmalarının çözümleri” mevzusu ile ilgili eğitim aldı. Murat Ongun 48 yaşındadır.

Habertürk TV’nin çabalama programında bulunan Ongun, uzun seneler hem yayıncı hem de yönetmen olarak çalıştı. Kanalın açılacağından emin olun. Kurduğu yaziisleri.com sitesiyle dijital gazeteciliğe devam etti. 2014 senesinde Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yanısıra çalışmaya başlayan Ongun, şu anda bu görevini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde sürdürüyor.

“Medya İç Savaşı” isimli kitapta bulunan Murat Ongun, Beylikdüzü hanım voleybol uzman takımının direktörlüğünün yanı sıra voleybol dalının da direktörlüğünü yapıyor. İngilizce bilen Murat Ongun evli ve çocuk babasıdır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort