Joshua King’i sarsan ölümün perde arkası! Cinayete kurban gittiği ortaya çıktı

Süper Lig’in 7. haftasında sahasında ağırladığı Çaykur Rizespor’u 5-0 yenik eden Fenerbahçe’nin son golünü atan Joshua King, golünün ardından, kaybetmiş olduğu yakınına ait romantik açıklamalarda bulunmuştu.

Joshua King yapmış olduğu açıklamada “Maalesef şoförümü, bunun yanı sıra amcam gibi oldukça yakınım olarak gördüğüm bir kişiyi kaybettim O bizim açımızdan bir aile gibiydi. Çok yakındı. Her gün oğlumu okula götürüyordu, ailemi her yere götürüyordu. Ben onu sanki ailemden amca gibi görüyordum. Dört gün ilkin vefat etti. İki gün ilkin cenazesine katıldım ve bu maçtan ilkin de ‘Eğer bugün gol atarsam ona hediye edecektim’ düşündüm. Benimle çalışmaya başlamadan ilkin Fenerbahçeli değildi fakat benimle çalışmaya başladıktan sonrasında yavaş yavaş Fenerbahçeli oldu” demişti.

Bu açıklamanın sonrasında Murat Adkovayçin’in iyi mi öldüğü merak mevzusu oldu. Murat Adkovayçin’in 25 Eylül tarihinde Ümraniye, Esenkent mahallesinde yaşanmış olan bir kavga kararı darp edilmiş olduğu 3 gün sonrasında hastanede yaşamını kaybetmiş olduğu ortaya çıktı. Polis kayıtlarına göre saat 02.30 sıralarında gerçekleştirilen vakada hususi sürücü olarak çalışan Murat Adkovayçin, eşi Z.G.(32) ile mangal yapmış olduğu sırada daha önceden tartışmalı olduğu akrabası Muhammed Can U.(28)’in yanlarına geldiğini belirlendi.

İkili içinde tekrar başlayan tartışmanın hızlıca kavgaya dönüştüğü bu sırada Murat Adkovayçin’in göğsüne ve başına almış olduğu darbelerle yere yığıldığı belirlendi. Murat Adkovayçin hastanede tedavi dibine alınırken, gözaltına alınan şüpheli Muhammed Can U., gözaltına alınarak kasten yaralama suçundan ifadesi alındıktan sonrasında savcılık talimatıyla özgür bırakıldı.

Hastanede tedavi gören Murat Adkovayçin, 28 Eylül 2023 tarihinde yaşamını kaybetmesi üzerine, şüpheli Muhammed Can U. Savcılık talimatıyla bir kez daha yakalandı. Bu kez katliam suçlamasıyla adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort