Sivasspor Ankaragücü maç özeti izle 1-2 Youtube geniş özet videosunu seyret

Sivasspor Ankaragücü maç özeti izle 1-2 Youtube geniş özet videosunu seyret. Süper Lig’de Ankaragücü misafir olduğu Sivasspor takımını 2-1 yenik etti. Karşılaşmada bir de kırmızı kart vardı. Sivasspor Ankaragücü maç özeti izle.

Sivasspor Ankaragücü maç özeti izle

Büyük çekişmeye sahne olan maçta ilk golü Sivasspor 18. Dakikada Sami Saiz ile buldu.

Ankaragücü Morutan ile 31’de 1-1 beraberliği yakaladı. Bu gol ilk yarının da skoruydu.

Dakikalar 59’u gösterirken hakem, Clinton N’Jie’ye kırmızı kart görmüş oldu ve Sivasspor 10 şahıs kaldı.

Ankaragücü’nde Tolga Ciğerci 66. Dakikada takımını 2-1 öne geçiren isim oldu. Kalan dakikalarda diğer gol olmadı ve Başkent temsilcisi sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.

Sivasspor Ankaragücü Maçının Özeti YouTube

Süper Lig’in coşku dolu maçında Sivasspor, evinde Ankaragücü’nü ağırladı. Ancak ev sahibi takım, maçı 2-1’lik skorla kaybetti. Karşılaşma süresince iki ekip da kıyasıya bir savaşım sergiledi ve maçta bir de kırmızı kart gördük.

Maçın başlama düdüğünden itibaren iki ekip da gol için baskı kurdu. Ancak ilk golü bulan taraf Sivasspor oldu. 18. dakikada Sami Saiz, takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bu gol, Sivasspor taraftarlarını sevince boğdu.

Ankaragücü Eşitliği Sağladı

Ancak bu neşe uzun sürmedi. Ankaragücü, 31. dakikada Morutan’ın attığı golle skoru 1-1’e getirdi. İlk yarı bu skorla bitmiş oldu ve ekipler soyunma odasına eşitlikle gitti.

Kırmızı Kartla Oyunun Dengesi Değişti

İkinci yarıya her iki ekip da süratli başladı. Ancak 59. dakikada maçın dengesi değişti. Sivassporlu Clinton N’Jie, yargıcı tarafınca kırmızı kartla oyun dışına gönderildi ve Sivasspor, maçı 10 kişiyle sürdürmek zorunda kaldı.

Ankaragücü Galibiyeti İle Ayrıldı

10 şahıs kalan Sivasspor karşısında Ankaragücü, 66. dakikada Tolga Ciğerci’nin attığı golle 2-1 öne geçti. Bu gol, maçın da sonucunu belirledi ve Ankaragücü, deplasmanda 2-1’lik galibiyetle ayrıldı.

Maçın geniş özetini YouTube üstünden seyretmek isteyen futbolseverler, “Sivasspor Ankaragücü maç özeti izle” başlığı altında videoya ulaşabilirler.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort