Fenerbahçe’de Miguel Crespo ile anlaşma tamam! Yeni sözleşmeyi imzaladı

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’de Portekizli orta saha Miguel Crespo konusu ile ilgili sıcak bir büyüme yaşandı. 27 yaşındaki orta sahanın yeni kontrat konusu ile ilgili Fenerbahçe ile antak kalma sağladı. Miguel Crespo, Fenerbahçe ile yeni kontrat imzaladı.

Fenerbahçe, Miguel Crespo ile 1 senelik kontrat konusu ile ilgili antak kalma sağlandığını açıkladı.

Fenerbahçe’den meydana getirilen açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Kulübümüz, 2021 yılından bu yana formamızı giyen Portekizli orta saha oyuncusu Miguel Crespo’nun sözleşmesini bir sene daha uzattı. Başarılı orta saha oyuncusu, 2024-2025 sezonunun sonuna kadar Futbol A Takımımızın formasını giyecek.”

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde meydana getirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki ve Sportif Direktör Mario Branco da yer aldı.

İmzanın sonrasında konuşan Miguel Crespo, “Benim ve akrabalarım için oldukça hususi bir an. Fenerbahçe ailesiyle ile yeniden beraber olmaktan ve burada devam ediyor olmaktan kaynaklı oldukça muyluyum. Çalışmaya aynı şekilde devam edeceğim” dedi.

1.5 MİLYON EUROYA GELDİ

Barroselas altyapısında yetişen Miguel Crespo daha sonra Feirense, Neves, Merelinense, Braga ve Estoril formaları giydi. Fenerbahçe, 2021-2022 sezonunda Miguel Crespo’yu 1 milyon 500 bin euro bedelle renklerine bağladı.

Miguel Crespo geçtiğimiz sürem Fenerbahçe’de Jorge Jesus’un olmazsa olmaz adları içinde yer aldı. Portekizli futbolcu 37 maça çıktı. Miguel Crespo bu zamanda 3 gol ile 4 asist üretti.

5 MAÇTA OYNADI

Fenerbahçe’de orta saha kurgusuna meydana getirilen takviyelerin sonrasında yedek kulübesine geçen ve bu sürem forma şansı bulmakta zorluk çeken Miguel Crespo, 5 maçta sahaya çıktı. 27 yaşındaki orta saha bu müsabakalarda 1 gol luğu yaşadı.

 

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort