Görkem Sertaç Göçmen kimdir? – Elips Haber

Görkem Sertaç Göçmen nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Mehmet Saral’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Görkem Sertaç Göçmen aratılıyor. Mehmet Saral, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Saral’ın biyografisini haberimizde derledik… 

Bakırköy Cumhuriyet Başşavcılığınca hazırlanan iddianamede, savcı baba ve hakim annenin evladı olan sanık Görkem Sertaç Göçmen ve arkadaşı A.A’nın, 2 Ekim 2018’de Bakırköy’de bir AVM’nin önüne geldikleri sırada araçta münakaşaya başladıkları belirtilmişti.

Sanığın yardım etmek isteyen kişilere yönelik eylemlerinin anlatıldığı iddianamede, vaka yerinde 8 kişiyi yaralayıp 1 kişinin malına zarar verdiği gerekçesiyle Göçmen’in, “kasten öldürmeye teşebbüs”, “silahla çok sayıda şahsa karşı kasten yaralama”, “birden fazla şahsa karşı yaralama” ile “mala zarar verme” suçlarından 14 yıldan 32 yıla kadar hapisle cezalandırılması istenmişti.


Hamsi buğulama tarifi

Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesince 13 Kasım 2020’de açıklanan kararda, sanık Görkem’e 7 mağdura karşı “kasten yaralama” suçundan 9 sene hapis cezası verilmişti.

Mahkeme heyeti, sanık Göçmen’in, mağdur Ahmet Seven’e yönelik “mala zarar verme” suçundan uzlaşıldığı için bu suçun düşürülmesine, mağdur Mehmet Ali Yalçın’a yönelik “kasıtla yaralamaya neden verme” suçunun öğeleri oluşmadığından da bu kabahat yönünden beraatini kararlaştırmıştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının avukatı ile bir kısım katılan ve sanık avukatı, kararla alakalı istinafa itirazda bulunmuştu. İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 12. Ceza Dairesi, Bakırköy 9. Ağır Ceza Mahkemesinin 9 sene hapis cezası verdiği sanık Görkem Sertaç Göçmen hakkında kararı, eksiklikler olduğu gerekçesiyle bozmuştu.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort