Yargı dizisi 3. sezonuyla ekranlara dönüyor!

Kanal D ekranlarının sevien dizisi Yargı‘nın yeni sürem zamanı belli oldu. 2 sezondur tv ekranlarından seyircisi ile buluşan dizinin ne vakit başlamış olacağı sevenleri tarafınca merak ediliyor. Peki, Yargı dizisinin 3. sezonu olacak mı, yeni sezonu ne vakit başlayacak? Yargı dizisi ne vakit sürem finali yaptı? İşte ayrıntılar…

YARGI DİZİSİNİN ÜÇÜNCÜ SEZONU OLACAK MI?

Yargı dizisinden yeni sezonun geleceği geçtiğimiz günlerde yayımlanan fragmanla duyurulmuştu. 

YARGI DİZİSİ NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPTI?

Yargı, 7 Mayıs‘ta yayımlanan bölümüyle sürem finali yapmıştı.

YARGI DİZİSİNİN SEZON FİNALİNDE NE OLDU?

Ilgaz’ın arayışı yaşamını yıkıp dağıtacak olan noktada sonlanmak üzeredir artık; kaderi, hakkaniyet bekçisi gibi görmüş olduğu Turgut Ali’nin tuttuğu silahın namlusunun ucundadır. Hayatında görmüş olduğu en büyük ihanet olacak kurşunlarla vurulmadan önce, Turgut Ali’yle alakalı öğreneceği bambaşka gerçekler vardır.

Ceylin, Parla’nın yitik bulunduğunu duyunca derhal harekete geçer. Ancak bu yolun sonu öyle bir yere bağlanır ki, Eren ve Ceylin kendilerini acı dolu bir bilinmezliğin içerisinde çırpınırken bulur.

YARGI DİZİSİNİN YENİ SEZONU NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dizi, 64. bölümüyle üçüncü sezona başlayack. 24 Eylül Pazar günü sezonun ilk kısmı Kanal D ekranlarından yayımlanacak.

YARGI’NIN YENİ SEZONUNDA NE OLACAK?

Yargı’nın 64. Bölümünde Ceylin, öldüğünü düşündüğü Ilgaz’ı karşısında görür görmez romantik anlamış olur yaşar. Rafet Amir, kendi menfaatleri için polislik mesleğini kullanmaktan kaynaklı müfettişler tarafınca istifaya zorlanır. Rafet, istemeye istemeye çekilme eder…

YENİ SEZONDA KİMLER OLACAK?

Yeni sezonu heyecanla beklenen dizi Yargı’nın kadrosunda meydana getirilen değişimler dikkat çekti. Ferit Kaya, Seda Türkmen, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Ayşen Sezerel, Alican Altun, Ulvi Kahyaoğlu ve Özlem Turay gibi adlar ekibe dahil oldu.

YENİ SEZON FRAGMANI!

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort