Okan Buruk’tan Manchester United maçı öncesi iddialı sözler: Kazanmaya gidiyoruz

Süper Lig’de Ankaragücü’nü 36 şut attığı maçta 2-1’lik skorla geçen Galatasaray, bu sezonki namağlup serisini 14’e çıkardı ve ligde üst üste 6. zaferini elde etti. Şimdi bütün konsantrasyonunu önümüzdeki salı günü Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynanacak Manchester United mücadelesine çeviren Sarı-Kırmızılılar’da yöntem direktör Okan Buruk, bütün planlarını yengi üstüne yapıyor.

Kazımcan düz koşulara başladı

Sarı-Kırmızılılar, Manchester United maçının hazırlıklarına dün sabah saatlerinde yapmış olduğu antrenmanla başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yöntem direktör Okan Buruk yönetimindeki idmanın, pas, topa haiz olma ve çift kale maçla tamamlandığı bildirildi. Bu arada Başakşehir karşılaşmasının ilk devresinde sakatlanan ve sol diz iç yan bağlarında esneme belirleme edilen Kazımcan, düz koşulara başladı.

‘Başka düşüncemiz katiyen olmaz’

3 puan için İngiltere’ye gidecek olan Cim Bom’da Buruk, “Bizim için zor bir savaşım olacak fakat Galatasaray, her maçı kazanmak için oynar. Kazanmak haricinde diğer düşüncemiz katiyen olmaz. Sahaya çıkıp, elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

İdman Florya’da, toplantı İngiltere’de

Zorlu savaşım öncesi bugünkü son idmanını Old Trafford yerine öğlen saatlerinde Florya’da gerçekleştirecek olmalarıyla alakalı olarak deneyimli hoca, “En doğrusu bu olacak. Kısa taktik antrenmanı yapacağız. Taktik idmanını gittiğimiz statta yapamıyoruz. Her yerde kamera var, sonradan izleyebiliyorsunuz. Avrupa’da bütün ekipler bu şekilde yapıyor” ifadelerini kullandı. Aslan, son antrenmanının sonrasında İngiltere’nin Manchester kentine uçacak ve Buruk’un, bir oyuncusuyla beraber düzenleyeceği basın toplantısı, Old Trafford Stadı’nda 21.45’te gerçekleşecek.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort