MİLLİ MAÇ hangi kanalda saat kaçta? Türkiye – Japonya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

EURO 2024 elemeleri D grubu 5. maçında Ermenistan ile Eskişehir’de oynanan maç, A Milli Takımımızın 1-1 berabere sonuçlandı. Şimdi ise Stefan Kuntz yönetimindeki A Milli Futbol Takımı’nın Japonya ile oynayacağı hazırlık maçı heyecanla bekleniyor. Peki, ulusal maç hangi kanalda saat kaçta? Türkiye – Japonya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizdedir…

MİLLİ MAÇ HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

A Milli Futbol Takımımız, Japonya ile yapacağı hazırlık maçı için geri sayıma başladı. Bu maç, iki ülkenin tarihlerinde üçüncü buluşması olacak. Daha önceki karşılaşmalarda Milli Takımımız, bir yengi ve bir yenilgi almıştı. Futbolseverler Japonya ile Türkiye içinde oynanacak olan hazırlık maçının detaylarını merak ediyor.

  • Türkiye – Japonya Maç Tarihi: 12 Eylül 2023 Salı
  • Türkiye – Japonya Maç Saati: 15.20
  • Türkiye – Japonya Maçının oynanacağı stadyum: Cegeka Arena Stadyumu
  • Türkiye – Japonya Maçı yayıncı kuruluş: TRT 1

TÜRKİYE – JAPONYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

İlk kez 1997 senesinde oynanan hazırlık maçında Japonya’ya 1-0 yenik olan millilerimiz, 2022 Dünya Kupası son 16 turunda karşılaştıkları Japonya’yı ise 1-0 yenerek galip gelmişti. Şimdi gözler bu mühim karşılaşmada. Türkiye ile Japonya arasındaki hazırlık maçı, 12 Eylül 2023 Salı günü saat 15.20’de başlamış olacak ve bu karşı karşıya gelme Belçika’da gerçekleşecek. Maç, futbolseverler tarafınca TRT 1 kanalından canlı olarak izlenebilecek.

MİLLİ MAÇ hangi kanalda saat kaçta? Türkiye - Japonya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İlgili Haberler

Serhıldan Hülakü

Japonya Türkiye Gündem Yaşam Spor Güncel Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort