Seda Ocak kimdir? Survivor Seda Ocak kimdir?

Seda Ocak kimdir, kaç yaşlarında nereli?  Seda Ocak kimdir, nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Seda Ocak’ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Seda Ocak kimdir? Seda Ocak kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Seda Ocak kimdir biyografisini haberimizde derledik…

Seda Ocak Kimdir?

Eski yarışmacılardan Sema Aydemir’in ikizi olan Seda Ocak, 34 yaşlarında ve aslen Bursalıdır. Eski ulusal atlet ve alıştırmacı olan etkin sporcunun iki evladı vardır. Bursa Kız Lisesi’nden mezun olan Seda Ocak, sırayla anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimini bitirdi.

Rumeli Üniversitesi’nde S.K.S. daire başkanlığında spor danışmanlığı yapmakta olan Seda,  Spor hayatına 10 yaşlarında atlet olarak 100 metre engelli olarak başladı. Seda Ocak kendisini, “Atletizme Sema ile beraber başladık sonra branşlarımızı seçtik. Ben 100 metre engelli koşucuyum. 2003 senesinde evlendikten sonra sporu bıraktım. Survivor’a hazırlık aşamasında günde 2 antrenman yaptık. Zorlandık fakat değdi. Gözümün kara olmasının parkurlarda işe yarayacağını düşünüyorum. Canım tatlı değildir, hırsıma da güveniyorum” laflarıyla anlatıyor.


18 Eylül 2023 Pazartesi televizyonda neler var? TV gösterim akışında neler var?

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort