Trabzonspor’dan TFF’ye Mendy başvurusu!

Trabzonspor, son oynanan Pendikspor maçında çift sarı karttan kırmızı gören Batista Mendy’e verilecek cezanın iptali için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuracak.

Batista Mendy, 56. dakikada Thuram’a yapmış olduğu müdahale sonrası sarı kart gördü. 72’de ise orta sahada Midtsjö ile girmiş olduğu mücadelede rakibine yapmış olduğu sert hareket gerekçesiyle yargıcı Bahattin Şimşek’ten ikinci sarı kartı gören futbolcu, kırmızı kartla oyundan atılmıştı.

Trabzonspor Yönetimi maç sonunda birlik görüntüsü sergilerken, Mendy’nin cezasına itiraz edilmesi gündeme geldi. Yönetim, önümüzdeki hafta oynanacak Adana Demirspor maçında kadroda olamayacak oyuncunun kırmızısının haksız bulunduğunu belirterek, cezanın iptalini isteyecek.

DESTEK ÇAĞRISI

Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen ve Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören de, Başkan Ertuğrul Doğan ve takıma yardımcı verilmesi için bordo-mavili camiaya seslendi. Ören, “Biz kulübü miras değil emanet aldık, sokakta bulmadık. Trabzonspor’a olan sevgimizden, kulübe zarar veren, aşırı romantik tartışmalardan uzak durmalıyız. Son günlerin alışkanlığı olan idrak yaratmak adına karşıcılık etmek için karşıcılık de olmayınız. Kim kulüp PR’ını kendi PR’ının önünde tutup, emeğe hürmet ve saygıya hürmet gösteriyorsa onlara ebedi teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

PAUL ONUACHU TARİHE GEÇTİ

Southampton’dan kiralık olarak Trabzonspor’a aktarım edilen Paul Onuachu, Pendikspor maçında attığı golle Trabzonspor’a aktarım olduğu ilk sezonunda oynadığı ilk 3 maçta gol atan ilk futbolcu olarak tarihe geçti. Golcü oyuncu, geldiği ilk sezonda gol istikrarı sağlayarak, ikinci sezonda bunu başaran Burak Yılmaz ile üçüncü sezonda aynı gol sayısına ulaşan Antony Nwakaeme’yi solladı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort