“Türkiye’de başıboş köpek değil başıboş çocuk sorunu var” dediği için gözaltına alınan YouTuber serbest bırakıldı

Türkiye‘de başıboş köpek değil başıboş çocuk problemi var, ya siz çırpacaksınız çocuklarınızı ya da biz çırpacağız” cümleleriyle video çekip bu videoyu da toplumsal medya hesaplarından paylaşan Tyche Kairos gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Kairos, çıkarıldığı mahkemece adli denetim şartıyla özgür bırakıldı.

“ÇOCUKLARINIZI YA SİZ ÇIRPACAKSINIZ YA DA BİZ”

Tyche Kairos adlı bir YouTuber, yayınladığı videoda “Türkiye’de başıboş köpek değil başıboş çocuk problemi var. Hakkını yedirmeyeceğim hayvanların, ölün geberin. Böyle bir şey gördüğünüzde evlatları dövmekten çekinmeyin aleni açık söylüyorum. O yüzden ya siz çırpacaksınız çocuklarınızı ya da biz çırpacağız. Senin çocuğun diye hiç bir laf ettirmezsen ölüsünü bulursun köşe başlangıcında bir yerde” ifadelerini kullandı. Videoya hızlıca birden fazla reaksiyon gelirken İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, mevzuyla alakalı araştırma başlattı.

KALDIĞI ADRESE BASKIN YAPILDI

Ekipler, Tyche Kairos adlı kadının Sesli, yazılı ya da görüntülü bir ileti ile hakaret suçundan arandığını belirleme edince, şüphelinin kalmış olduğu adrese baskın yaptı. Gözaltına alınan Kairos, Halk içinde korku ve ürkü kurmak amacıyla tehdit suçundan yürütülen tahkîkat işlemlerinin sonrasında adli makamlara sevk edildi. Kairos, işlemlerinin sonrasında adli denetim şartıyla özgür kaldı.

'Türkiye'de başıboş köpek değil başıboş çocuk problemi var' söylediği için gözaltına alınan YouTuber özgür bırakıldı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Türkiye Sosyal Medya 3. Sayfa Magazin Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort