Edin Dzeko: Çocuklarım her zaman şans getiriyor

Trendyol Süper Lig’in 7’nci haftasında Rizespor’u 5-0’lık skorla geçen Fenerbahçe’de Edin Dzeko mücadelenin sonra soruları cevapladı. Ailesiyle alakalı konuşan Bosna Hersekli futbolcu, “Çocuklarım her vakit talih getiriyor. Dün annelerinin doğum günüydü. Bugün almış olduğumuz yengi ile doğum gününü kutlamış olacağız. Çocuklarım yaramaz değil, hepsi sakinler. Fenerbahçe kazanınca ve babaları gol atınca oldukça sevinçli oluyorlar. Buradan hep birlikte sushi yemeye gideceğiz” dedi.

Rizespor müsabakasını değerlendiren Edin Dzeko, “90 dakika oyunu denetim ettik. İlk yarı 1-0’da kaldı skor, daha fazlasını bulabilirdik. Güzel ve mükemmel bir dizi galibiyeti oldu. Sahaya karakter koyduk. Galibiyetten dolayı oldukça mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Takım olarak iyi bir performans sergilediklerini dile getiren Edin Dzeko, “Kazanmak her vakit oldukça önemli. Bizler de bu yolla devam etmek istiyoruz. Her maçın hikayesi farklı. Kazandığınız vakit kutluyorsunuz fakat sonra oynayacağınız öteki maçlara odaklanmanız gerekiyor. Önümüzdeki maçlar da oldukça ehemmiyet arz ediyor. Takım olarak iyi durumdayız ve kaliteliyiz. Yaptıklarımızdan oldukça daha fazlasını yapabiliriz” açıklamasını yaptı.

 

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort