Gaziantep FK’da Marius Sumudica etkisi! Yükselişe geçti

Trendyol Süper Lig takımlarından Gaziantep Futbol Kulübü, Marius Sumudica’nın yöntem direktörlük görevine gelmesinin sonra yükselişe geçti.

Erdal Güneş yönetiminde ligin ilk 4 haftasında sırayla Fenerbahçe (2-1), Sivasspor (3-1), Konyaspor (2-0) ve Galatasaray (3-0) maçlarından mağlubiyetle ayrılan Gaziantep FK, genç çalıştırıcı ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

GALİBİYETLER GELDİ

Gaziantep FK, daha sonra ise takımın başına eski yöntem direktör Marius Sumudica’yı getirdi. Gaziantep ekibi, deneyimli çalıştırıcının göreve gelmesinin sonra deplasmanda Kayserispor’a 2-0 yenik olduktan sonra ligin 6. haftasında misafir etmiş olduğu İstanbulspor’u 2-0 yenik ederek hem ligdeki ilk galibiyetini aldı hem de yenilgi serisine son verdi. Rumen çalıştırıcı yönetiminde yükselişe geçen Kırmızı-siyahlılar, 7. haftada ise deplasmanda Samsunspor’u 2-1 yenik ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Bu sonuçla puanını 6’ya yükselten Gaziantep FK, sürem başından beri demir attığı ligin dibinden yukarıya çıktı.

KÜLLERİNDEN DOĞDU

Rumen çalıştırıcı Marius Sumudica yönetiminde kendine gelen Gaziantep ekibi, adete küllerinden doğarken, gelecek haftaların merak uyandıran ekipler arasına girdi. Gaziantep FK, ligin 8. haftasında deplasmanda Başakşehir’e misafir olduktan sonra 9. haftada sahasında Antalyaspor ile karşılaşacak. Kırmızı-siyahlılar, 9. haftada ise sıkıntılı Beşiktaş deplasmanına gidecek.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort