Ebrar Karakurt yeni takımına katılıyor! Filenin Sultanları’nda şov yapmıştı

CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası ve FIVB Voleybol Milletler Ligi’nde destan yazan A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın kilit isimlerinden Ebrar Karakurt için yeni bir coşku başlıyor. Tecrübeli voleybolcunun daha ilkin anlaşmaya vardığı Rus kadrosuyla kontrat imzalamak için bugün Rusya’ya gideceği öğrenildi.

Milli voleybolcunun kazanacağı iddia edilen maaş ise dudak uçuklattı. İşte ayrıntılar…

İTALYA DÖNEMİ SONA ERDİ

Bursa Büyükşehir Belediyespor’da voleybola başlayan Ebrar Karakurt daha sonrasında VakıfBank ve Türk Hava Yolları formaları giydi. Burada gösterdiği performansla dikkat çeken Ebrar Karakurt, kariyerinde yeni bir sayfa açarak İtalyan ekiplerinden Igor Gorgonzola Novara’yla anlaştı. Ebrar Karakurt, yeni sürem başlamadan ilkin İtalyan kadrosuna veda etti.

TRANSFERİ HAZİRAN’DA AÇIKLANDI

İtalyan ekibinde gösterdiği performansla dikkat çeken Ebrar Karakurt, Rusya kadrosu Lokomotiv Kaliningrad ile antak kalma sağladı. Rusya temsilcisi, Ebrar Karakurt’un transferini Haziran ayında açıkladı. Ebrar Karakurt’un transferinin açıklanmış olduğu toplumsal medya paylaşımında, Türkçe ‘Hoş geldin’ mesajı yer almıştı. Ebrar Karakurt toplumsal medya hesabından Rus kadrosuyla anlaştığını açıklamış ve ‘Yeni bir bölüm başlıyor’ paylaşımında bulunmuştu.

İtalyan kadrosu Igor Gorgonzola Novara’da geçtiğimiz sürem çarpıcı bir performans ortaya koyan Ebrar Karakurt, ürettiği 510 sayıyla düzgüsel sezonun en skorer oyuncusu olmuştu.

MAAŞINI DUYURMUŞLARDI

Ebrar Karakurt’un antak kalma sağlamış olduğu Lokomotiv Kaliningrad’dan alacağı maaşı daha ilkin İtalyan basını duyurmuştu. İtalyan basınından Ivolleymagazine’de bulunan haberde; Ebrar Karakurt’a verilecek maaşın 800 bin dolar civarında olacağı belirtilmişti.

Ebrar Karakurt, en son A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın olimpiyat elemelerinde gösterdiği performansla adından laf ettirmişti. Başarılı voleybolcu, Tokyo’da 72 sayılık performansıyla fanatik bırakmıştı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort