Bakan Göktaş: Yaşlılarımızın yaşam kalitesini arttırmak için çalışıyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü bundan dolayı Maltepe Huzurevi’ni ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bir araya geldi. Bakan Özdemir Göktaş, huzurevi sakinleriyle beraber müzik dinletisine katıldı, söyleşi etti. Bakan Özdemir Göktaş, etkinlikte konferans da gerçekleştirdi.

“YAŞLILARIMIZIN YAŞAM KALİTESİNİ ARTTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, “Kurumsal bakım hizmetlerimize biz oldukça büyük ehemmiyet veriyoruz. Bugün de Maltepe Huzurevi’nde açıkçası sizden aldığım geri dönüşler oldukça önemli. Hepiniz bu kuruluştan oldukça memnun olduğunuzu söylediniz. Tabi biz ülkemizin dört bir yanısıra yayılmış huzurevlerimize ve yaşlı bakım merkezimize, büyüklerimize ulaşıyoruz. Sosyal güvencesi olan ya da olmayan bütün yaşlılarımıza nitelik standartları kapsamında bakım ve rehabilitasyon hizmeti veriyoruz. Yaşlılarımızın hayat standardını arttırmak ve toplumsal hayata katılımlarını teşvik etmek için çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız bir konuşmasında şu şekilde diyor; ‘Bizim milletimiz için diğer hiç bir beklentiye girmeden, yalnızca duası bile ana babaya ömür boyu hizmet etmek için kafi bir sebeptir. Bizim en büyük hasılatımız siz büyüklerimizin duasını alabilmek’. Bize verdiğiniz emeklerin karşılığında ise sizlerin hoş yüzünüzü görmek bütün çabalarımıza değer. Sizleri güvenliği ve rahat bir ortam sağlamak bizim açımızdan mukaddes bir görev. Büyük bir başarıdır. Bunun için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş hitabı sonrası etkinliğe hususi olarak hazırlanan pastayı kesti. Bakan Göktaş daha sonra alandan ayrıldı.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort