Kartal’da sır ölüm: Genç avukat doğum gününde 11. kattan aşağı düştü

Olay, saat 20.30 sıralarında Kartal’da bulunan bir plazada meydana geldi. İddiaya göre, bir hukuk bürosunda çalışan yetişmen avukat Kübra Nur Avcı, çalmış olduğu plazanın 11. katından aşağı düştü. Sesleri duyan çevredeki vatandaşların suç duyurusu üstüne adrese gelen sıhhat ekipleri genç kızın vaka yerinde yaşamını kaybettiğini belirlerken, polis ekipleri ise çevrede emniyet şeridi çekerek tedbir aldı, mevzuya dair çabalama başlattı.

DOĞUM GÜNÜ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Polis ekipleri tarafınca meydana getirilen incelemeler sırasında yetişmen avukat Avcı’nın doğum gününde yaşamını kaybetmiş olduğu belirlendi. Avcı’nın cansız bedeni Adli Tıp Morgu’na götürüldü.

1/5

 

2/5

 

3/5

 

4/5

 

5/5

 

“BÜYÜK BİR GÜRÜLTÜ KOPTU”

Konuyla alakalı konuşan mahalle sakini Serdar Şefik, “Evde oturuyorduk, büyük bir gürültü koptu. Sonra komşular aradı. Yukarıdan biri atlamış aşağı dedi. Ambulans ekipleri geldi. Vefat etmiş herhalde Allah ailesine sabır versin” dedi.

“MAALESEF ACI MANZARAYLA KARŞILAŞTIK”

Bir öteki yurttaş Ahmet Kaymaz ise, “Biz karşı binada oturuyoruz. Bir ses duyduk, patlama sesi gibi. Hemen cama çıktık, vaka yerini gördük. Maalesef acı manzarayla karşılaştık. Üst kattan düştüğünü gördük. Cam sesi geldi. Herhalde bir yere çarpıp yeniden düşüyor. Böyle acı bir vakaya tanık olduk maalesef” diye konuştu.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort