Şahinler suç örgütüne operasyon: 41 gözaltı

FERİT ZENGİN Haber Merkezi – Yerlikaya, Şahinler kabahat örgütüne yönelik meydana getirilen şafak operasyonunun detaylarını toplumsal medya hesabından paylaştı. Yerlikaya, “İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarla Şahinler çetesi olarak malum kabahat örgütü çökertildi. 41 şüpheli yakalandı. Operasyonları düzenleyen kahramanlarımızı kutlama ediyorum” dedi.

2 numaralı isim gözaltında

Düzenlenen operasyon öncesi, kabahat örgütünün elebaşı olarak malum Sedat Şahin’in 22 Temmuz’da cezaevinden çıkmasından önceki dönemde çeteye liderlik yapan ve çetenin iki numaralı adı olduğu belirlenen Mehmet Şahin’in azmettirdiği çoğu kabahat belirleme edildi. Aralarında iş insanlarının da bulunmuş olduğu çoğu kişiyi tehdit ve darp ettiği, haraç almış olduğu ve yaralama vakalarına karıştığı belirlenen çete mensuplarına dün sabah operasyon düzenlendi.

İstanbul merkezli İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın, Samsun illerinde hususi harekat polisi eşliğinde düzenlenen eş zamanlı baskınlarda 54 adrese giren ekipler, aralarında Mehmet Şahin’in de bulunmuş olduğu 41 çete mensubunu gözaltına aldı. Adreslerde meydana getirilen aramalarda 16 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, 660 mermi, 3 çelik yelek ve bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken, suçtan elde edilmiş olduğu değerlendirilen yüklü oranda paraya da el koyuldu.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort