Parkta dehşeti yaşadılar! Genç kızın kaldırım taşıyla dişleri kırıldı, arkadaşının kulağı kesildi

İstanbul Sultangazi’de arkadaşıyla beraber okuldan kitaplarını almaya giden 10. derslik talebesi genç kız, kendisini rahatsız eden grubun saldırısına uğradı. Yüzüne kaldırım taşı atılması kararı kızın dişleri kırılırken, durumu ayrım ederek desteğe gelen arkadaşı ise darp edilirken kulağı kesildi.

Önceki gün saat 15.30 sıralarında Sultangazi’de 10. derslik talebesi M.N.K. adlı kız, okul kitaplarını almak için evden çıkarak bir arkadaşıyla buluştu. Okulun tarafındaki bir parkta oturan genç kız ve arkadaşı yanlarına gelen bir öbek adam tarafınca sözlü tacize maruz kaldı. Durumu ayrım eden Ç.İ. adlı genç ise, genç kızları rahatsız eden grubu uyarıp reaksiyon gösterdi. Bunun üstüne öbek ile genç arasında ilkin münakaşa sonrasında kavga çıktı. Ç.İ. darp edildi. Bir süre sonra kız dostlarını da yanına alan genç bölgeden hızla ayrıldı. Ancak peşlerini bırakmayan grup, çağırdıkları dostlarıyla beraber takip ettikleri gençlerin bir kez daha önlerini kesti. Burada yeniden başlayan münakaşa sonrası Ç.İ. bir kez daha darp edildi.

Parkta dehşeti yaşadılar! Genç kızın kaldırım taşıyla dişleri kırıldı, arkadaşının kulağı kesildi

Bunun üstüne arkadaşını güvenliğini sağlamak isteyen M.N.K. ise araya girerek tarafları ayırmaya çalıştı. O esnada gruptan birinin fırlattığı kaldırım taşı M.N.K.’nin yüzüne geldi. Kanlar içerisinde yere yığılan genç kız vaka yerinde baygınlık geçirirken, bir müddet sonra vaka yerine gelen bir araba ile hastaneye kaldırıldı. Genç kızın dikiş atılan yüzünde hasar oluşurken, 5 dişi de kırıldı. Arbede sırasında Ç.İ.’nin de doğranan kulağına dikiş atılmış olduğu öğrenildi.

Yaşanan vakası özetleyen anne Sevil K. “Saat 14.30 civarı okula kitap almaya gönderdim. Arkadaşıyla buluştular. Oradan okuldan kitap alıyorlar. Okulun karşısındaki parkta oturuyorlar birkaç dakika. Oradan geçen birkaç şahıs evlatları rahatsız ediyorlar. Yanlarına oturuyorlar bunlar da istemiyorlar. Oradan geçen bir kardeşimiz sağ olsun. Kızları niye rahatsız ediyorsunuz diye reaksiyon gösteriyor. Bu toparlanan birkaç kişi, o evladı ilkin darp ediyorlar. Sonra o evladı bırakıp bizim kızlara sataşıyorlar. Kızlar koşarken de artık o arbedede iyi mi oluyorsa çocuğun biri eline inşaat taşı alıyor. Direkt kızımın yüzüne atıyor. Gördüğünüz gibi de kızımın yüzü bu halde. 5 dikiş burnunda, dişleri kırık 5 adet diş yok yani. Daha bu çocuk 15 yaşında. Çocuğumuzu okula da gönderemeyeceğiz, kitap da aldıramayacağız. Kızım arkadaşını darp ederlerken çocuğun kulağını bir kesici aletle kesiyorlar. Kulak hastanede dikiliyor. Çocuğun kulağı şimdi bandajlı şekilde. Biz de hani tamponu çıkardık ki çocuğum soluk alsın diye. Hani bu çocuklar niye rahatsız ediliyor, niye darp ediliyor. Taş geliyor. Allah’tan ki gözüne, beynine bir şey olmadı. Hani dikişlerle kurtulduk fakat diğer çocuklara olmaz inşallah” dedi.

Parkta dehşeti yaşadılar! Genç kızın kaldırım taşıyla dişleri kırıldı, arkadaşının kulağı kesildi

Baba Mehmet K. ise “Saat 15.30 civarında telefon çalıyor. Arayanlar kızımın rahatsızlandığını araba çarptı gibi bir şey söyledi. Meğer yani çocuğumu yaralayan şahsın babasıymış. Almış apar topar vakası ört pas etmek için hastaneye götürmüş. Biz vakaya sonradan dahil olduk. Yani doğal olarak hepsinden şikayetçiyiz. Gereğinin yapılmasını istiyoruz. Kızımın arkadaşı da tehditle falan kulağı kesildiği, halde darp edilmiş olduğu halde şikayetçi olmadı onu da korkutmuşlar artık sindirmişler” dedi.

Arbede sırasında kulağı doğranan Ç.İ., “Kızlar yukarıda otururken okulun orada. Ben sonradan aralarına katıldım. O sırada etraflarındaki çocuklar bu tarz şeyleri rahatsız ediyordu. Ben oradayken de rahatsız etmeye devam ettiler. Ben yerimizi değişiklik yapmak istediğimizi söyledim. Daha sonra orada çocuklardan biri beni darp etti. Ondan sonra biz oradan yeniden yerimizi değiştirdik. Kaçtık buraya geldik fakat peşimizden geldiler. Tam burada daha kalabalık bir grupla yeniden bir arbede yaşandı burada darp edildik. O arada gelen bir taş da arkadaşımın yüzüne geldi. Durum fena tam bu alanda bayıldı kendisi. Benim de burada tam kulağım yarıldı arbede bu yolla dikiş atıldı” ifadelerini kullandı.

Sultangazi Habipler Hani 3. Sayfa Haberler

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort