Örsan Öymen kimdir? CHP Genel Başkan adayı Örsan Öymen kimdir?

Örsan Öymen kimdir? Örsan Öymen nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının yanıtı merak ediliyor. Örsan Öymen’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Örsan Öymen kimdir? Örsan Öymen kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Örsan Öymen’in biyografisini haberimizde derledik…


Osman Kavala kimdir?

Örsan Öymen kimdir?

CHP’de genel başkanlığa adaylığını açıklayacağı iddiaları ile gündemi meşgul eden Örsan Kunter Öymen 20 Ağustos 1965 senesinde dünyaya gelmiştir. Profesör Dr. Örsan Öymen, Feyziye Mektepler Vakfı Işık Üniversitesi’nde tedris üyesidir. Işık Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümünde tedris üyeliği yapmaktadır. Lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Felsefe bölümünde, Yüksel Lisansını New York Üniversitesi’nde Felsefe ve Doktorasını da Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Felsefe alanında yapmıştır.

CHP üyesi ve CHP eski Parti Meclisi Üyesi olan Örsan Öymen, Hıfzırrahman Raşit Öymen’in oğlu, gazeteci ve CHP Eski Genel Başkanı Altan Öymen’in kardeşi, dış ilişkiler uzmanı Onur Öymen’in amcasının oğlu gazeteci Mustafa Örsan Öymen’in oğludur.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort