Napoli’de Victor Osimhen krizi! Al Hilal transfer için fırsat kolluyor

Serie A’da geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Napoli’de bu sürem başlangıcında Victor Osimhen krizi patlak verdi. Serie A devinin resmi Tiktok hesabından paylaşılan videolarda Victor Osimhen’e ırkçılık yapılmasının sonra büyük bir kaos başladı.

Jorge Jesus yönetimindeki Suudi Arabistan kadrosu Al Hilal’in Nijeryalı oyuncunun aktarımı için harekete geçtiğini iddia edildi. Al Hilal’in Victor Osimhen’in durumunu yakından takip etmiş olduğu aktarıldı. İşte ayrıntılar…

YASAL İŞLEM BAŞLATILDI

Serie A devi Napoli’nin resmi Tiktok hesabından paylaşılan iki videoda Victor Osimhen’in ırkçı muamele ile yüz yüze geldiği görüldü. Bu paylaşımlar daha sonra derhal yayından kaldırıldı.

Victor Osimhen’in tepkisine karşın Napoli’den resmi bir izahat gelmedi. Yıldız futbolcunun menajeri bu vakalar sonra Serie A devi ile ilgili yasal prosedür başlatacaklarını açıkladı.

Napoli’nin tesislerinde ekip dostlarını görmezden gelen Victor Osimhen, son oynanan maçta kazanılan penaltıyı kullanmayı reddetti. Nijeryalı oyuncunun geleceği ile ilgili derhal hemen net bir büyüme yaşanmadı.

AL HILAL PEŞİNE DÜŞTÜ

İngiltere basınından Daily Mail’in haberine göre; Napoli’den ayrılma ihtimali artan Victor Osimhen için Suudi Arabistan kadrosu Al Hilal devreye girdi. Suudi Arabistan temsilcisinin sürem başlangıcında star futbolcuyla yıllık 38 milyon euro önerilmiş olduğu ve Napoli’ye de 173 milyon euroluk bonservis bedeli önerisinde bulunmuş olduğu hatırlatıldı.

Al Hilal’in 24 yaşındaki santrfor için ara aktarım döneöinde yeni bir teşebbüs yapabileceği aktarıldı. Victor Osimhen bu sürem Napoli formasını 7 maçta giydi ve 4 gol ile 1 asist üretti.

Napoli ile sözleşmesi 30 Haziran 2025’te sona erecek 24 yaşındaki forvetin aktüel piyasa kıymeti 120 milyon euro. Nijerya Milli Takımı’nda 27 maça çıkan Victor Osimhen, 20 gol luğu yaşadı.

Ultimate Strikers FC Deba altyapısında futbola başlayan Victor Osimhen daha sonra Wolfsburg, Charleroi ve Lille formaları giydi. Nijeryalı futbolcu için Napoli, 2020-2021 sezonu başlangıcında 75 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

 

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort