Tanyeli’nin acı günü! ‘Dayaklar deryasında bize siper oldu’

Geçtiğimiz haziran ayında pankreas kanseri teşhisi konan ve tedavisi süren Tanyeli, abisinden gelen haberle sarsıldı. Ünlü ismin abisi, aylardır savaşım etmiş olduğu kansere mağlup düştü.

“BİR MELEKTİ”

Asıl ismi Öznur Kral olan Tanyeli, ölüm haberini Instagram hesabından paylaşıp, duygularını dile getirdi.

Kanser işte… Annemden sonra, 54 yaşlarında ağabeyimin de nedeni oldu. Aylardır savaşım eden ve her yerini saran kanser. Bugün ağabeyim de kansere mağlup düştü, hakkın rahmetine kavuştu. Bir melekti, iyi bir insandı, bir diğer hikâyeydi ağabeyim. Satırlara değil sayfalara sığmayan bir sürü acı deneyimle doluydu. Dünya günlüğü dersler sert, o ise oldukça naifti. Çocukluğumda dayaklar deryasında bizlere siper olan canım kahramanım kara yağız ağabeyim. Ruhun özgürleşti. Mekanın aden bahçeleri olsun. Allah’ımdan niyaz ederim, dualarım duyulsun. Seni oldukça seviyorum, hoşçakal ağabeyim.

“TÜMÖRÜMDE YÜZDE OTUZ KÜÇÜLME OLMUŞ”

Tanyeli, geçtiğimiz günlerde Etiler’deki bir AVM’de görüntülenmişti. Sağlık durumu ile ilgili malumat veren Tanyeli, “Doktorum tümörümde yüzde 30 küçülme bulunduğunu söyledi. O da beni oldukça sevinçli etti. Tedavi içi Küba’ya giderken Yıldız Tilbe maddi, manevi bana oldukça yardımcı oldu. Ona da buradan oldukça teşekkür ederim” demişti.

Milliyet

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort