KEV EĞİTİME KATKI YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Kurulduğu günden bu yana Bandırma eğitimine büyük katkılar yapan Bandırma Kültür Vakfı ( KEV ) en son şehirdeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine 10 tane 3 boyutlu yazıcı bağışladı. Ergun Ozar anısına KEV Yönetim Kurulu üyesi oğlu Poyraz Ozar’ın bağışladığı yazıcılar okul müdürlerine teslim edildi.

Edincik Recep Gencer MTAL, Borsa İstanbul MTAL, Bandırma MTAL, Haydarçavuş MTAL ve Yavuz Sultan Selim MTA Lisesine meydana getirilen 3 boyutlu yazıcı bağış programında konuşan KEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Demiralay “ Kültür Eğitim Vakfı olarak Bandırma Eğitimine yardımcı olmaya devam ediyoruz. Ara eleman sıkıntısı çeken ülkemizde Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerine daha çok ehemmiyet verilmesi gerçeğinden yola çıkarak 5 okulumuza 3 boyutlu yazıcı bağışlıyoruz. Bağışları yapan Yönetim Kurulu üyemiz Poyraz Ozar’a teşekkür ediyorum.

KEV olarak talebe burslarımıza devam ediyoruz. Bandırma Liselerinden mezun olanlara öncelik vermek suretiyle 65 öğrencimize bu yıl 1400 TL burs sağlayacağız. İlk, orta ve lise öğrencilerimize harçlık, servis yardımı ile yiyecek yardımlarımız devam edecek. 2022 senesinde öğrencilerimize yaptığımız yardımlar 1,5- 2 milyon içinde oldu. Üniversitemize de haiz çıkılmasını istiyoruz. Bunun için KEV olarak Bahçeşehir Koleji kampusundaki bir binayı bedava olarak üniversitemizin kullanımına verdik. “

Bağış programında bağış yapan Poyraz Ozar’a teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü “ Kültür Eğitim Vakfı şehrimizdeki eğitime büyük katkılar sağlıyor. Meslek okullarımızdaki 3 boyutlu yazıcı ihtiyacını da KEV olarak karşıladılar. Böylesi bağışlar maddi olarak ölçülemez. Yapılan bu bağışlar okullarımıza ve öğrencilerimize büyük bir yardımcı sağlayacak.” Dedi.

Yapılan konuşmaların sonrasında 3 boyutlu yazıcılar KEV Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Demiralay ve bağışçı Poyraz Ozar tarafınca okul müdürlerine teslim edildi.

 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort