TOKİ’DE EROL KÖSE BAŞKAN ADAYI OLDU

 

25 Haziran günü yapılacak TOKİ Konutları Yönetim Kurulu Başkanlık seçimleri için Erol Köse aday bulunduğunu açıkladı. Mevcut Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri ile birlikte takım olarak seçimlere gireceklerini anlatım eden Erol Köse, süren projeleri tamamlayacağız dedi.

Yönetim ve Denetim Kurulu görevine devam ediyor

TOKİ Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gündoğan’ın şahsi işleri sebebiyle aday olamayacağını açıklamasının sonrasında kendisinin aday bulunduğunu söyleyen Erol Köse “ Mevcut Başkan Mehmet Gündoğan ve kadrosu TOKİ’de hoş işlere imza attı. 2 yıldır kangren olmuş problemlerin çözümü noktasında büyük adımlar attı. Ancak Mehmet Gündoğan şahsi işlerinin yoğunluğu sebebiyle başkan talibi olmayınca takım olarak yaptığımız değerlendirmede benim aday olmam konusu ile alakalı mutabakat sağlandı. Gerçekten TOKİ Konutlarında yapmış olduğu çalışmalar ile ayrım yaratan Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri de görevlerine devam ediyorlar. Ekip olarak hoş işlere imza atacağımıza inanıyorum. Mehmet Gündoğan ve ekibin başlatmış olduğu bütün projelere devam edeceğiz. Yeni projeler ile de bizlere bırakılan bayrağı daha da yukarılara taşımak azmindeyiz. Bu hususta Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyelerimize inanıyor ve güveniyoruz.”

Devam eden projeler bitirilecek

Öncelikli olarak sıcaklık hisse ölçerlerin güvence sürelerinin bittiğini ve bu problemi çözeceklerini belirten TOKİ Konutları Yönetim Kurulu Başkan talibi Erol Köse “ Isı hisse ölçerlerin güvence süreleri bitti. Bu hususta program desteği alamıyoruz. 25 Haziran günü şirket yetkilileri gelmiş olarak TOKİ sakinlerine bilgilendirmeler yapacak. Yeni Yönetim Kurulu da bu hususta kararını verecek.

Yol ve ulaşım konusu ile alakalı yetkili makamlarla alakalı olarak yazışmalar yapacağız. Yollarımız olabildiğince bozuk, ulaşımda da yetersizlikler var. Lise ve talebe yurtları sebebiyle ulaşımda araçlar kifayetsiz kalıyor. Belli saatlerde araçlarda yer bulmak gayri mümkün hale geliyor. Özellikle Hastane araçlarında kesafet yaşanıyor. Araçların arttırılması konusu ile alakalı taleplerimiz olacak.

TOKİ mesken rakamları ve nüfusuyla gün geçtikçe büyüyen bir yer haline geldi. Ulaşım noktasında TOKİ Evlerine bir taksi durağı ve dolmuş hattı için yetkili makamlara gideceğiz. Çözüm içerisinde ısrar eden olacağız.

TOKİ Konutlarında emekli kişilerin sayısı fazla, bu yüzden TOKİ Konutlarına bir Bankamatik konulmasını istiyoruz. Böylece emekli ve yaşlı sakinlerimiz şehre inmeden maaşlarını çekebilecekler.

Sosyal etkinlik alanlarımız ve hayat alanlarımızda eksikliklerimiz var. Örneğin ailecek gidebileceğimiz çay bahçemiz yok. Bu hususta adımlar atacağız.

Geçmiş dönemde caddelerimize emniyet kameraları takılmaya başladı. Güvenlik kamera sayılarını arttırarak TOKİ Konutlarını daha da güvenilir hale getireceğiz.” Dedi.

 

 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort