MOTOSİKLET HIRSIZLAR TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Balıkesir‘in Edremit ve Havran ilçesinde jandarmanın dron destekli operasyonunda 7 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Gözaltına alınan 10 kişiden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Edremit ve Havran’da son dönemlerde gerçekleştirilen motosiklet hırsızlıklarıyla alakalı olayların aydınlatılması, şüphelilerin yakalanması ve çalıntı motosikletlerin ele geçirilmesi için jandarmanın dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) tarafınca hususi bir takım oluşturuldu.
Özel ekibin hassas ve detaylı araştırmaları sonucunda, çalınan motosikletlerin şase ve motor numaralarının kazınıp, parçalarının değiştirilerek kullanıldığı belirleme edildi

Çalıntı motosikletlerin bulundurulduğu adresleri belirleyen JASAT, gerçekleştirdikleri operasyon ile 7 tane şase ve motor numarası kazınmış motosiklet, birden fazla motosiklet parçası ele geçirdi.
7 motosikletten ikisi sahiplerine teslim edildi. Diğer 5 motosiklet ile alakalı adli prosedür başlatılarak motosikletler yediemin otoparkında çekildi. 10 şahıs ile alakalı adli prosedür başlatıldı ve şahıslardan ikisi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort