ÜNLÜ SANATÇININ ACI GÜNÜ

Annesi Aylin Erçel’i 2019 senesinde kanser sebebiyle kaybeden oyuncu Hande Erçel, büyük bir acı daha yaşadı. Ünlü oyuncunun büyükbabası Emekli Hava Astsubayı Metin Erçel, 83 yaşlarında hayatını kaybetti. Erçel, dedesinin cenaze törenine katılmak suretiyle Bandırma’ya gitti.

Oyuncu Hande Erçel ile Influencer ablası Gamze Erçel, 2019 senesinde anneleri Aylin Erçel’i kanser sebebiyle kaybetmişti. Sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımlarla annesine olan özlemini sıklıkla dile getiren Erçel kardeşler, büyük bir felaket daha yaşadı.

KANSERE YENİK DÜŞTÜ

29 yaşındaki oyuncunun, Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan ve bir süredir kanser tedavisi gören büyükbabası Metin Erçel hayatını yitirdi. Acı haberi alan Hande Erçel, dedesine son görevini yerine getirmek suretiyle İstanbul’dan Bandırma’ya gitti.

BANDIRMA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK

83 yaşlarında hayata veda eden Metin Erçel’in cenazesi bugün ikindi namazına müteakiben Haydar Çavuş Camii’nde kılınan cenaze namazının sonrasında Şehir Mezarlığı’na defnedildi. Erçel’in ailesinin askeri merasim istemediği öğrenildi.

INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞIM YAPTI

Dedesinin vefatıyla büyük bir keder yaşayan oyuncu, 30 milyon takipçisinin bulunmuş olduğu Instagram sayfasının öykü bölümünden dedesinin bir karesini beyaz güvercin emojisiyle paylaştı. (Kaynak: magazinkolik)

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort