AKŞENER: İYİ PARTİ’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPIN BEN DE BAŞBAKAN OLAYIM

BALIKESİR (İHA) – İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 14 Mayıs seçimleri öncesinde Balıkesir’e gelmiş olarak aleni hava toplantısı gerçekleştirdi. Akşener, seçimlerde bir oy Kemal Kılıçdaroğlu’na isterken, bir oy da İYİ Parti’ye verilmesini istedi. Başbakan olmayı oldukça istek ettiğini söyleyen Meral Akşener, “İYİ Parti’yi birinci parti yapın, ben de başbakan olayım” dedi.
14 Mayıs seçimlerinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13’ncü Cumhurbaşkanı seçilmesi halinde Millet İttifakı olarak imzaladıkları mutabakat metnindeki vaatlerini tek tek yerine getireceklerini kaydeden Meral Akşener; eğitimden sağlığa, ulusal güvenlikten dış politikaya, ziraat ve hayvancılıktan turizme kadar yapılacakları anlattı.
İYİ Parti lideri Akşener, “Ben aday değilim biliyorsunuz, İYİ Parti’ye bir oy istiyorum. Bir oy da Sayın Kılıçdaroğlu’na istiyorum. İki amblem göreceksiniz, Millet İttifakı içerisinde biri CHP, biri İYİ Parti. Çünkü ‘Başbakan Meral’ diye bağırıyorsunuz, ben de bunu oldukça isterim fakat ücretsiz olmaz, oylarınızla olur. Bizi birinci parti yapmış olursanız olur. Herhangi bir grupla, şahısla pazarlık meydana getirecek tip değilim beni tanıyorsunuz. Helal oylarınızla başbakan olmak istiyorum” diye konuştu.
Akşener, Balıkesirlilerle buluşmasının sonrasında kentten ayrıldı.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort