ÖZTAYLAN KÖRFEZDE

Balıkesir Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan Edremit programlarında bölge halkının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Özellikle genç seçmenler tarafınca takip edilen Öztaylan Edremitteki esnafları ziyaret etti.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu Esnafa Vergi Muafiyeti paketinin bilgileri hakkında esnaftan gelen soruları yanıtlayan Öztaylan; “Ak Parti olarak Her vakit Üreticinin ve ülkemize katma kıymet elde eden en ufak esnafımızdan en büyük Sanayi kuruluşumuza kadar her insanın yanısıra olduk, olmaya da devam edeceğiz. Esnafımıza açıkladığımız teşvik paketlerimiz ve vergi muafiyetlerimiz Üretimde İstikrar Sürsün Türkiye Büyüsün mottomuzu destek sunar niteliktedir.

İnşallah açıkladığımız yeni Türkiye Yüzyılı programımız ile Esnafımıza can suyu olacak teşviklerimiz artarak devam edecek” dedi.

Milletvekili Adayı Ali Taylan Öztaylan, Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Edremit Teşkilatı ve Büyükşehir Meclis Üyeleri Murat Tuna, Seval Özbay Okur ile beraber Edremitte çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadan Çarşı Esnafı, Pazar Esnafı,  Erdoğan, Kadıköy Mahalleleri, Ortaoba Köyü, Zeytinli Mahallelerinde kahve ve köy ziyaretleri gerçekleştirildi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort