MAHALLİ LİGDE FİNALLER BAŞLIYOR

19 Kasım’da sezona merhaba diyen Mahalle Ligi Turnuvalarında ilçe şampiyonlarının belirlenmesinin sonrasında final müsabakaları için kura çekimleri gerçekleştirildi. 26 Nisan Çarşamba günü başlamış olacak olan müsabakalar, kararında şampiyon ekip belli olacak.

6.’sı bu sene düzenlenen Mahalle Ligi Turnuvalarında final heyecanı Balıkesir’i sardı. 20 ilçeden aşağı yukarı 25 bin sporcunun katılımı ile 19 Kasım’da sezona merhaba diyen Mahalle Ligi Turnuvalarında ilçe şampiyonları belirlendi, final müsabakaları da 26 Nisan Çarşamba günü başlayacak. Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ortaklığında düzenlenen Mahalle Ligi’nde finale kalan takımların kura çekimleri gerçekleştirildi. Gençlik Spor İl Müdürü Adem Özalp, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı İrfan Sarıgül ile 20 ilçe temsilcilerinin katılımı ile meydana getirilen kura çekimleri kararında eşleşmeler belli oldu.
Çift devreli lig usulü yapılacak olan maçlar, deplasmanlı bir halde oynanacak. Final müsabakaları kararında dereceye giren takımlar, Başkan Yücel Yılmaz tarafınca sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort