KILIÇ: AMACIMIZ YAŞADIĞIMIZ ŞEHRE HİZMET ETMEKTİR

Ak Parti’den 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı bulunan Yavuz Han Kılıç sıralamaların açıklanmasının sonrasında kendisine yardımcı olanlara teşekkür etti.
Değerli arkadaşlar; mebus aday adaylığı sürecinde şahsıma göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum.
İyi bölgelere layık gördüğünüz, iyi dileklerde bulunduğunuz ve gönlünüzde bizlere yer verdiğiniz için her birinize minnettarım diyen Yavuz Han Kılıç ”  Amacımız, gayemiz bulunduğumuz ,yaşadığımız ve ekmeğini kazandığımız şehirlere en uygun şekilde hizmet etmek ve hizmetlere katkıda bulunmak olmuştur.
Bandırma’yı, öteki bir yerde yaşamayı hayal bile edemeyecek kadar oldukça seviyorum. Bu sebeple Bandırma’nın vekilleri benim için hep mühim olmuş ve her platformda bunu dile getirmişimdir.
Gönlüm talep eder ki Ak Parti adayımız ile birlikte MHP’nin, hatta CHP ve öteki partilerimizin adaylarının da seçilecek yerlerde olmasını temenni eder mecliste bandırmalı 5 vekil ile temsil edilmeyi istek ederdim.
Çünkü biz Bandırmayız..
Yükselen Türkiye ile birlikte zincirlerini artık kırması gerektiğine inandığım ve artık hizmete aç olan Bandırma’mızın önünü açmak adına şahsım adına Bandırma’da yapmam ihtiyaç duyulan ne var ise hazırlamaya hep hazır oldum.
Bizler örgüt mensubuyuz ve bir dava bilincine sahibiz, sağımıza solumuza bakmadan, kim ne demiş aldırmadan bir yol yürürüz. Bu yolun sonunu da asla hesap etmeyiz.
14 Mayıs seçimlerinin de Ak Parti meclis çoğunluğunun ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın zaferi ile sonuçlanacağından şüphem yoktur.
Kalın sağlıcakla…” Dedi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort