YEMMAK PLATİN ÇAĞINI BAŞLATIYOR

DAHA BÜYÜK, DAHA GÜÇLÜ, DAHA VERİMLİ

Avrupa’nın önde gelen makine üreticilerinden Yemmak, enerjisini hususi olarak geliştirilmiş yüksek bereketli dişli takımından alan ve Türkiye’nin en büyük pelet presi olarak lanse edilen “Platinum PT1200’ ü piyasaya sürdü. Pelet presi serisine “Platinum” ismi verildi. Bu seri ile; Türkiye’nin ilk pelet presi üreticisi Yemmak, müşterilerini Platin Çağı’nı yaşamaya çağrı ediyor!

Uzun seneler devam eden araştırmaları, yoğun Ar-Ge çalışmaları ve proses teknolojilerine tutkusu ışığında hayata geçirdiği Platinum serisi pelet presleri ile yem sektöründeki liderliğini bir kez daha ortaya koyuyor.

45 ton/saat düzeyine kadar peletleme kapasitesine haiz olan PT 1200, yüksek üretim kapasitelerine, iyileştirilmiş peletleme dinamiklerine ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahip. Tamamen yeni bir yaklaşım ile geliştirilen Platinum serisi ile peletleme prosesi optimize edildi.

“Platinum” pelet presleri şanzıman teknolojisi ile, kayış kasnaklı güç transfer sistemine haiz muadillerine göre daha yüksek kapasitelere çıkarken değişik güçlerdeki motorların kullanımına imkân vermekte. İki kademeli titiz dişli seti, en yüksek pelet kalitesi ve kapasitesini güvence ederken, makineye güç ve dayanıklılık sağlamakta. Bu sayede rastgele bir ara ekipman olmadan güç aktarımında da verim yükselmekte.

Yemmak, enerji maliyetlerinin düşürülmesi ve daha azca tüketimle daha çok üretim yapılması fikrine katkıda bulunuyor. “Platinum” pelet presi serisi, bu hedeflere ulaşma yolunda mühim bir adım olarak görülüyor. Yemmak uzmanları, yeni Platinum serisi pelet preslerinin sağlamış olduğu en mühim avantajların daha yüksek enerji verimliliği ve aynı oranda tüketim için %12-15 (bazı durumlarda %20’ye varan) kapasite artışı bulunduğunu paylaşıyor.

Mühendisliğin ve dayanıklı tasarımın en yeni örneği olan Platinum serisi pelet presleri 7/24 bakım imkanı ile işletmelerin güvenilir destekçisi konumundadır.

Yemmak, Platinum serisine talebin artmasıyla birlikte, küresel pazardaki rekabet enerjisini artırmayı hedefliyor. Bu yatırım planı, firmanın proses teknolojileri konusu ile ilgili liderliğini sürdürme ve küresel pazardaki rekabet enerjisini artırma hedefleriyle ahenkli olarak tasarlanmıştır.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort