Derede akıntıya kapılan araçtan canlı çıktı, boğularak can verdi

Balıkesir’in Sındırgı ilçesi kırsal Cüneyt Mahallesi’nde gece saatlerinde Cüneyt Çayı’nda yağışla beraber sürüklenen arabadan kurtulan ve kıyıya çıkmak isteyen B.Y. (40) boğularak can verdi.
Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde kırsal Cüneyt Mahallesi’nden tarla yolunu kullanarak ilçe merkezine gelmek isteyen B.Y. yönetimindeki 64 KN 076 plakalı araç, dereden geçmek isterken yağmurun ve akıntının etkisiyle çayın içerisinde sürüklendi. Kıyıya ulaşmak için araçtan çıkan B.Y.’nin akıntıya kapılarak boğulduğu düşünülüyor. Gece saatlerinde Sındırgı ilçesinde yaşanmış olan yoğun yağış ve derelerdeki debi yüksekliği sebebiyle bir şahıs yaşamını kaybetti.
Sabah bir vatandaşın arabayı görmesi ve suç duyurusu üstüne gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Sındırgı İtfaiye ekipleri, Sındırgı Belediyesi Fen İşleri ekipleri, jandarma ve sıhhat personelince yürütülen kurtarma çalışmasında B.Y.’nin cansız vücuduna ulaşıldı. Yağışın devam etmesi ve aracın riskli bölgede olması sebebiyle aracın çıkarılma prosedürü sonraya bırakıldı.
Olay yerine gelen savcının incelemesi sonra B.Y.’nin cansız bedeni ön otopsi için Sındırgı Devlet Hastanesi morguna getirildi.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort