Yeniden Refah İzmit’te skandal! Nurettin Kulaksız’dan bomba açıklamalar

Yeniden Refah Partisi İzmit İlçe teşkilatı 8 Ekim’de kongreye gidiyor. İbrahim Şener’in görevden el çektirilmesinin ardından yerine Cafer Ateş atanmıştı. Gerçekleşen kongrede atanmış başkan Cafer Ateş’in karşısına rakip olarak YRP İzmit İlçe Teşkilatının kurucularından Nurettin Kulaksız ve genel seçimlerde 11. sıradan YRP Kocaeli Milletvekili adayı gösterilen Hakan Uzun çıkmıştı.

HAKAN UZUN’UN DA DELEGELİĞİ SİLİNMİŞ

Aday olduğunu açıklayan Nurettin Kulaksız, YRP İzmit İlçe teşkilatının delegeliğini sildiğini belirterek, teşkilatın delege listesini de kendilerinden sakladıklarını söyledi. Kulaksız, diğer aday Hakan Uzun’un da delegeliğinin silindiğini ifade etti. Kulaksız’ın açıklaması şu şekilde:

“DELEGE LİSTESİNİ ASMADILAR”

“Yasal olarak delege listesinin ilçe binasına açılması gerekiliyordu. Ama asmadılar, hatta bize ‘Günü geçti’ dediler. Parti binasında 3 gün kalması gerkiyordu. Bugün ilçe seçim kuruluna geldim ve delegeliğimin silindiğini öğrendim. Aynı zamanda Hakan Uzun’un da delegeliği silinmiş.

“BİRLİKTE OLALIM DEDİLER AMA…”

Ben İzmit ilçe kurucular kurulu üyesiyim. Yani doğal delegeyim. Açık açık suç işliyorlar. Cafer Ateş geçtiğimiz günlerde bize ‘Birlikte olalım. Tek aday çıkartalım” dedi. Hatta YRP Marmara Bölge Koordinatörü Erhan Erdoğan’ın bizi arayacağını söyledi. Tek liste ile seçime girileceğini söylediler.

“ANCA ERBAKAN ARARSA ÇEKİLİRİM”

Ben de onlara, ‘Aday olmamanız için sizi ikna etsin. Ben anca Genel Başkanımız Fatih Erbakan ‘çekil’ derse çekilirim” dedim. Yasal olarak önümüze engel koyuyorlar. İlçe seçim kurulunda da devlet memuru değil, parti memuru gibi davrandılar. Tutumları hiç hoş değildi.”

 

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort