Yargı 66 Bölüm Fragman İzle! Kanal D Yargı Son Bölüm İzle Youtube

Kanal D’nin en çok izlenen yapımlarından Yargı yeni bölüm fragmanı geldi. Pazar günlerinin efsanesi 3. sezona tam gaz başladı. Sema Ergenekon’un senaristliğini yaptığı Yargı dizisinde taş üstünde taş kalmadı. Ceylin’in dişli bir Cumhuriyet Savcısı’na dönüştüğü Yargı dizisinde yeni bölüm araştırmaları başladı. Ekran başındaki izleyicileri şaşkınlığa uğratan Yargı dizisinde Mercan hala ortaya çıkmadı. 2,5 yıl öncesi gelişmeleri izleyiciye aktaran dizide Mercan’ın kaybolduğu an ortaya çıktı. Ardından yaşanacakları göreceğimiz Yargı yeni bölüm fragmanı geldi. İşte Yargı 66. bölüm fragmanı..

YARGI 66. BÖLÜM ÖZETİ

8 Ekim Pazar akşamı 66. bölümüyle ekrana gelecek Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz arasındaki savaş iyice büyüdü. 2,5 yıl öncesine giden fragmanda Mercan’ın kayboluş anı ekrana geldi. Ceylin’in öfkesini kustuğu Ilgaz kendini suçlamaya başladı. Plajda bir yandan köpek Pascal ile bir yandan da kızları Mercan ile uğraşan Ceylin bir anda hayatının şokunu yaşadı. Ilgaz’a onları yalnız bıraktığı için Mercan’ın kaybolduğunu söyleyen Ceylin sahneleri izleyiciyi şok etti. Peki, ayağında doğum lekesi olan Mercan nerede?

YARGI 65. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ceylin, Nil’i ifadesini almak için emniyete getirir. Ancak bundan sonrası Ilgaz için de, Ceylin için de oldukça zorludur. Bir yandan içlerinde taşıdıkları acıyla mücadele ederken bir yandan da mesleki olarak üstlerine düşen görevleri yerine getirmek zorundadırlar. Ve bu durum ikisini yine farklı fikirlerde oldukları için karşı karşıya getirir. Ilgaz bulduğu delillerin peşinden koşar ve Nil’le ilgili hiç beklemediği bir gerçeğe ulaşır. Bu durum onu yine Ceylin’e iter. Ne olursa olsun birbirlerinden kopamazlar ve aynı noktada buluşurlar; yani her şeyin başladığı, kalplerine bu acıyı yerleştiren yerde. Ancak “gerçek” onların tahmin ettiklerinden çok farklı ve çok uzaktadır.

YARGI DİZİSİ OYUNCULARI

Kaan Urgancıoğlu

Pınar Deniz

Uğur Polat

Hüseyin Avni Danyal

Ulvi Kahyaoğlu

Müge Bayramoğlu

Uğur Aslan

Zeyno Eracar

Cezmi Baskın

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort