Otoriteleri duvara toslatan takım… Sırrıpaşa FK!

ONUR BAYRAKÇI (MİNİK) KONUŞTU

Sezona zorlu Kandıra deplasman galibiyeti ile başlayan ve rakibini 2-0 ile geçen Sırrıpaşa Futbol Kulübü, ikinci maçında her sezon diri bir kadro kuran İhsaniyespor’u da sahasında 1-0 mağlup etti. İki maçta da gol yemeyen ve rakiplerine karşı müthiş bir direnç ortaya koyan Derince ekibinde Sportif Direktör Onur Bayrakçı (Minik) Nokta Gazetesi’ne konuştu.

 

ÜST SIRALARA OYNAYAN BİR TAKIM KURDUK

Sırrıpaşa Futbol Kulübü Başkanı Erdem Yıldırım’ın yoğun çabasıyla örnek bir kulüp olduklarının altını çizen Bayrakçı şu şekilde konuştu: Sırrıpaşa FK olarak sezonu erken açtık. Erdem Yıldırım başkanımızın önderliğinde elimizden geldiğince Süper Amatör Lig’de üst sıralara oynayan bir takım kurduk. Oyuncu grubu olarak bu liglere alışık bir kadro ile mücadele ediyoruz ve çok şükür ilk iki maçımızda kayıp yaşamadık.

 

OĞUZHAN HOCAMIZ CAMİANIN HER DAİM İÇİNDE

Ayrı bir parantez de hocamıza, dostumuza Oğuzhan Nalbant’a açmak istiyorum. Oğuzhan hoca daha önce Sırrıpaşa forması giymiş ve Sırrıpaşa kültürünü, duygusunu bilen bir arkadaşımız. Aynı zamanda üst liglerde top da oynadı. Sırrıpaşa FK’nın kurulduğu ilk günden itibaren camia içinde olan birisi olarak söylüyorum ki Sırrıpaşa Futbol Kulübü sadece futbol takımı değil, aynı zamanda iyi bir futbol akademisidir.

 

PLAY-OFF HEDEFLİYORUZ

Erdem başkan gerçekten gecesini gündüzüne katarak kulüp için her şeyi yapıyor. Ağabey kardeş gibiyiz zaten. Allah’ın izniyle normal sezonu Play-Off’ta bitirerek sezona yükselme grubunda devam etmek istiyoruz. O günler gelirse yeni planlama ile yola çıkılır. Başkanımıza, teknik ekibimize ve bizleri destekleyen mahallemize çok teşekkür ederiz. Her şeyi onlar için yani mahallemiz için yapmaya devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort