Old Trafford’u Galatasaray’a sorun! İşte burada! “2-3”

KRİTİK BİR MAÇTI

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’nun 2’nci haftasında Galatasaray deplasmanda Manchester United ile karşılaştı. A Grubu’ndaki ilk maçında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, “Düşler Tiyatrosu” olarak da adlandırılan Old Trafford’dan puan veya puanlarla çıkarmak için mücadele etti. Devler Ligi’ndeki ilk sınavında Bayern Münih’e 4-3’lük skorla boyun eğen Manchester United ise seyircisi önünde kötü gidişatı tersine çevirmek istiyordu.

 

ZAHA’DAN HARİKA GOL

İngiltere Premier Lig’de geride kalan 7 maçta 3 galibiyet ve 4 mağlubiyet alan Erik Ten Hag’ın öğrencileri, sahasında çıktığı son iki karşılaşmada rakiplerine boyun eğdi. Maçın 17. dakikasında Manchester, Höjlund’un golü ile öne geçti. Gol cevap 23’te Zaha ile geldi ve Fildişi Sahilli futbolcu müthiş bir gole imza attı. İlk yarıda başka gol olmadı.

 

TEŞEKKÜRLER ONANA

İkinci yarıda maç dengeli gidiyordu. Üçüncü bölgede yapılan hata sonrası Sanchez’in ayağı kaydı ve Manchester’de ilk golün sahibi Höjlund yaklaşık 70 metre sürdüğü topu Muslera’nın üzerinden filelere gönderdi. “2-1”Ancak İzmitli Kerem Aktürkoğlu 71. dakikada maçın yıldızı Boey’in pasında Manchester’in kabusu kaleci Onana’nın sağından topu ağlara gönderdi. “2-2”

 

KEREM, ONANA’YI AVLADI

78’de Onana’nın pas hatası sonucu Mertens topu kaptı, son vuruşu yapmak üzereyken Casamiro tarafından ceza sahası içinden düşürüldü. Hakem Kruzliak pozisyona penaltı kararı verirken, ikinci sarı kartını gören Casamiro kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Penaltıda topun gerisine geçen Icardi topa çok kötü vurdu ve penaltıyı sağdan dışarıya attı. Ancak aynı futbolcu 3 dakika sonra savunma arkasına koştu ve nefis bir dipleme ile Onana’yı bu kez avlayarak takımını 3-2 öne geçirdi.

 

24’ÜNDE BAYERN GELİYOR

Kalan zaman diliminde Sergio Oliviera zaman zaman taraftarı gerse de Manchester United gol bulamadı ve “Old Trafford sever” Galatasaray zorlu deplasmandan 3-2’lik galibiyetle döndü. Böylece iki maç sonunda puanını 4’e çıkaran sarı kırmızılılar, Kopenhag’ı deplasmanda 2-1 mağlup eden 6 puanlı Bayern’in ardından haftayı ikinci sırada tamamladı. Galatasaray üçüncü maçını 24 Ekim’de sahasında Bayern Münih ile oynayacak ve mücadele 19.45’te başlayacak.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort