“Körfez’i yönetemedin, bari meclisi yönet”

Körfez Belediyesi meclisi bugün gerçekleşti. Mecliste İYİ Parti Meclis Üyesi Ender Oğuz, “Suriyelerden rahatsız olan, Allah’tan da rahatsız” diyen Bekir Develi’nin ilçede konferans vermesine tepki gösterdi. Bunun üzerine AK Partili Meclis Üyesi Mete Bilgin ise “İzmit Belediyesi gibi CHP’li belediyelerin PKK, DHKPC sempatizanı sanatçıları getiriyor” dedi. Yaşanan tartışma sonrası Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt meclisi kapattı.

BELEDİYENİN ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPTILAR

Mecliste yaşanan kavganın ardından CHP Körfez İlçe Örgütü Körfez Belediyesi önünde basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklama metnini CHP Körfez İlçe Başkanı Gülseren Solmaz Altunal okudu. Açıklamada konuşan Altunal şunları söyledi: “Körfez Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısına sakin başladık! Körfez’e yakışır şekilde samimi, dostane, candan ama aksiyon dolu bir şekilde sonuçlandırdılar. İyi partili Ender Oğuz kardeşimiz “Neden hep Akp tabanlı, akp sıralarında bulunan sanatçıları Körfez’e çağırıyorsunuz halkın hepsine hitap etmiyor’’ demesinden sonra AKP’li meclis üyesi Mete Bilgin İzmit Belediyesini hedef göstererek biz “Sizin belediyeniz gibi DHKP li PKK’lı sanatçılar getirmiyoruz!” dedi.

“KARA LEKE SÜRDÜ”

Biz Muhafazakar kesime hitap eden sanatcı ve yazar getiriyoruz ama Körfez’de de halk memnun demesi maalesef ortalığı birbirine kattı. CHP meclis üyemiz Erkan Uygun da bu duruma kayıtsız kalmayarak haliyle Mete Bilgin’e tepki gösterdi. Millet ittifakı meclis üyeleri sükunet ile söz beklerken Belediye Başkanı Şener Söğüt Mete Bilgin’e destek olurcasına toplantıyı kapatarak salondan ayrıldı. Söğüt İyi Partili ve Chp’li meclis üyelerini yok sayarak meclise kara bir leke sürmüştür. Görevi boyunca sürekli eleştirilerin hedefinde olan Şener Söğüt Körfez’i yönetemediği gibi bir toplantıyı bile yönetemediği gözümüzden kaçmamıştır.

“ŞİMDİ SORUYORUZ SİZLERE?”

Kürt açılımıı diyerekten sahnede Şivan Perver ile Megri Megri şarkısını sizler söylerken terörist olmuyor musunuz? Bu ne perhis bu ne lahana turşusu? Adamları dağdan çiçeklerle karşıladınız sustuk! APO’nun mektubunu bu ülkenin kanalında Seçim propagandası yaparak kardeşine okuttunuz yine sustuk! FETÖ terör örgütüdür kabulumuzdur sizler ve ağababalarınız “Hoca efendi lütfen ülkene dön” diyerek ağladı biz yine ona da sustuk!

“AMA ARTIK BIÇAK KEMİĞE DAYANDI”

Sözde muhafazakar sanatçı yazar Bekir Develi’nin açın bir geçmişine dönün bakın! Bu adam FETÖ’nün kanallarından birinde yıllarca program yapmış mı yapmamış mı? Mete Bilgin şimdi FETÖ bir terör örgütü ise, bunun kanalında çalışmış bu sanatçı yazar terörist değil mi? Sen bize kimi savunuyorsun veya bizim belediyemizin yani İzmit Belediyesi’nin programlarına çıkan sanatçılarına nasıl olurda dil uzatma hakkı bulursun kendinde?

“SÖZ KÖRFEZ HALKINDA…”

Fatma Kaplan Hürriyet görevi başında olduğu sürece programlarına çıkarttığı sanatçıları sayıyorum! Volkan Konak, Şevval Sam, Emircan İğrek, Duman, Athena, Retrobüs, Manga, Göksel, Fatma Turgut, Yeni Türkü, Şanışer Sokrat, İkiye On Kala Grubu, Teoman, Suzan Kardeş, Peraband, Hüsnü Şenlendirici, Turuncu Peron. Şimdi söz hakkı Körfez halkında!”

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort