Mehmet Ali Kumbuzoğlu kaç yaşında aslen nereli? Mehmet Ali Kumbuzoğlu evli mi kimdir?

Mehmet Ali Kumbuzoğlu kimdir? Mehmet Ali Kumbuzoğlu kaç yaşında? Mehmet Ali Kumbuzoğlu nereli? Mehmet Ali Kumbuzoğlu ne iş yapıyor? Mehmet Ali Kumbuzoğlu rolü nedir? Mehmet Ali Kumbuzoğlu evli mi? Mehmet Ali Kumbuzoğlu ile ilgili merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz…

Mehmet Ali Kumbuzoğlu kimdir?

1967 senesinde Trabzon’un Çaykara ilçesine bağlı Karaçam nahiyesinde doğdu. Mehmet Ali Kumbuzoğlu 56 yaşındadır.

Gölbaşı Belediyesi 2019’dan bu yana Gölbaşı’nda meydana getirilen çalışmaları açıkladı

Gölbaşı Belediyesi 2019’dan bu yana Gölbaşı’nda meydana getirilen çalışmaları açıkladı

İlköğretiminin bir kısmını Rize’nin Güneysu Dumankaya köyünde, bir kısmını da Çaykara’nın Karaçam ilçesinde tamamladı.

Orta ve orta öğrenimini Trabzon’da tamamladı. 1990 senesinde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

1993 senesinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde vazife yaptı. Daha sonrasında 28.03.1994 tarihinde T.C. Başbakanlık Devlet Personel Başkanlığı’nda Devlet Personel Uzman Yardımcısı olarak mesleki kariyerine başladı.

Tez çalışması kapsamında “Türkiye’de amme tutumsal teşebbüsleri, gelişmeleri, ekonomideki yeri ve özelleştirme uygulamaları” konulu derlemelerin başarıyla yürütülmesinin sonrasında 12 Haziran 1997 tarihinde aynı kurumda Devlet Personel Uzmanı olarak atandı. muayeneler.

Daha sonrasında 07.04. 2005 senesinde aynı Kurumda “Koordinasyon Dairesi Başkanı” olarak vazife yaptı; 26.01.2006 tarihinde “Stratejik Geliştirme Daire Başkanı” atandı.

2004-2007 yılları aralığında Devlet Personel Başkanlığı’ndan görevli “Bakan Müşaviri” olarak Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ama sonrasında sana göndereceğim ve ilk defa kullanabileceksin.

Bu vazife süresi süresince Bakanlık Başkanlığı nezdinde yürütülen “Kamu Yönetimi, Kamu Personeli ve Yerel Yönetimlerin Yeniden Yapılandırılması” süreçlerinde daima “Bakan Danışmanı” olarak vazife yapmaktadır.

2007-2009 yılları aralığında Adalet Bakanlığı danışmanı olarak vazife yaptı.

2007-2009 yılları aralığında Adalet Bakanlığı danışmanı olarak vazife yaptı.

20.03.2009 tarihinde Başbakanlık Personel ve Esaslardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

11.08.2009 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na “TBMM Başkanı Başdanışmanı” olarak atandı.

Daha sonrasında 01.09.2009 tarihinde aynı kurum içeriğinde aşağı yukarı 3 sene kadar Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreter Yardımcılığı görevini yürüttü.

Bir süre Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreter Yardımcılığı yaptı. Bu hatalar, Hindistan’da Çin Halk Cumhuriyeti, Belçika, Japonya, Güney Kore, Bahreyn, Suriye, Birleşik Krallık, Fas ve Polonya parlamentolarının yönetimsel işleyiş, kapasite ve organizasyon yapılarına dair bulgulara ve araştırmalara da yansımaktadır.

Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreter Yardımcısı olarak vazife yapmış olduğu sırada 7 Eylül 2012 tarihindeki üçlü kararname ile şahsi devlet başkanı olarak atandı.

Devletin şahsi başkanı olarak vazife yapmış olduğu sırada 29 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Sekreteri olarak atandı.

Evli ve bir çocuk babası olup İngilizce, Fransızca ve Arapça bilmektedir.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort