Yusuf Abdioğlu: Dışarıdan izlemek çok zor

GÜN GEÇTİKÇE DAHA İYİ OLUYORUZ

Keçiörengücü maçını değerlendiren ve takım içindeki dayanışmadan bahseden Yusuf Abdioğlu şu şekilde konuştu: Maçı dışarıdan izlemek gerçekten kolay değil. Saha içindeyken daha kontrollü oluyorsunuz ve vakit saha içinde bir şekilde geçiyor. Takım arkadaşlarımız iyi bir maç çıkardı, güzel oynadık. Gün geçtikçe daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Oynayan oynamayan herkesin kalbi bir atıyor şu an o havayı yakaladık çok şükür.

ZARAR VERMEKTENSE

En önemli şey bizim için birliktelik, bu oldukça da daha yukarı doğru tırmanacağımızı düşünüyorum. Bu arada bir salgın var bu salgın herhalde Kocaeli’de çok fazla bulunuyor. Şanlıurfa maçından önce hastalandım, iki gün çok kötü oldum, çok sıvı kaybettiğim için zorlandım. Şanlıurfa maçına yetiştik ama dirençsiz kaldık. Altı adelede bir sıkıntım oldu. Ödem vardı, denedik ama takıma zarar vermektense oynamamayı tercih ettik. Daha iyi oldu bence de…

SAYI AZDI AMA MÜTHİŞTİ

Zaten çok şükür kadromuz iyi, yani ve her oyuncuyu yukarı çekmeye çalışıyoruz. Hocalarımız da bu konuda özen, gösteriyorlar her oyuncuyla iletişime geçmeye çalışıyorlar. hepimizin performansını arttırmamız gerekiyor, tribünleri daha, çok doldurmamız gerekiyor. Gerçekten sayı azdı ve müthiş bir destek verdi. Şu an için her şey yolunda, inşallah böyle devam edeceğiz.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort