Üç Kız Kardeş Kartal Kim? Gökberk Demirci Kaç Yaşında? Gökberk Demirci Dizileri

İclal Aydın, Berker Güven, Özgü Kaya gibi ünlü isimlerin yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölümleriyle ekran macerasına devam ediyor. Her hafta salı günleri yeni bölümüyle ekrana gelen yapımda Kartal ve Türkan’ın evlenmesi tüm dengeleri değiştiriyor. Türkan’la nikah masasına oturan Kartal’ın hamleleri Somer’i kızdırıyor. Tüm bunların yaşandığı Üç Kız Kardeş dizisinde Kartal rolü dikkat çekiyor. Peki, Üç Kız Kardeş Kartal kimdir? Gökberk Demirci kaç yaşında? İşte yanıtı..

ÜÇ KIZ KARDEŞ KARTAL KARAKTERİ

Sadık Bey ile Nesrin Hanım’ın büyük kızları Türkan’ı seven Kartal diziye yeni sezonda dahil oldu. 55. Bölümde Türkan, Kartal’la nikah masasına oturdu. Bir yandan Kartal’la nikah hazırlığı yapan Türkan bir yandan da Rüçhan hanımın davetine gidip Somer’le yeni bir sayfa mı açacak arada kaldı. Somer, Türkan’ın kendisini unutamadığını gördü ancak Kartal’ın varlığı her şeyi değiştirdi. Kartal’la girdiği yolda Somer’in gelişiyle Türkan’ın aklının karışması an meselesi. Somer’in gelişiyle tüm duyguları alt üst olan Türkan, Kartal’ı yarı yolda bırakmak istemedi. Kartal ise Türkan’ın çekimser tavırlarını fark etse de belli etmemeye çalıştı.

GÖKBERK DEMİRCİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Aslen Adanalı olan  Gökberk Demirci 20 Ekim 1989 yılında Kocaeli İzmit’te doğdu. Cengiz Küçükayvaz tiyatrosunda oyunculuk dersleri aldı. Yakışıklı oyuncu Gökberk Demirci, ilk oyunculuk deneyimini Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam dizisi ile yaşadı. Terazi burcu olan oyuncu Gökberk Demirci, 1.81 metre boyunda ve 77 kilo ağırlığında. Aynı dizede rol aldığı Özge Yağız ile aşk yaşayan Gökberk Demirci geçtiğimiz aylarda sevgilisi Özge Yağız’a evlilik teklifi etti.

DİZİLERİ

2019 – Yemin (Emir) (TV Dizisi)

2017 – Malazgirt 1071 (Sultan Alparslan)

2017 – Arka Sokaklar (TV Dizisi)

2016 – Yıldızlar Da Kayar (Sinema Filmi)

2016 – Hayatımın Aşkı (Adil) (TV Dizisi)

2016 – Adını Sen Koy (Kılıç) (TV Dizisi)

2015 – Demir Atlı Gringo (Sinema Filmi)

2013 – Osmanlı’da Derin Devlet (TV Dizisi)

2012 – Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam (TV Dizisi)

GÖKBERK DEMİRCİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort