Birce Akalay ve Mert Fırat’lı yeni dizi ‘Bir Derdim Var’ ilk tanıtımı ile büyük ilgi gördü

Heyecanla beklenen yeni dizi ‘Bir Derdim Var’dan ilk tanıtım yayınlandı! Kanal D ve AyNA Yapım işbirliğiyle ekranlara gelmeye hazırlanan “Bir Derdim Var”, başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ı buluşturarak izleyicilerin ilgisini çekiyor. Dizinin ilk fragmanı sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Farklı ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizinin, İtalyan yapımı ‘Oltre La Soglia’ (On The Brink) uyarlaması olduğu biliniyor. Dizinin oyuncu kadrosu da oldukça dikkat çekici. Akalay ve Fırat’ın yanı sıra, Engin Hepileri, Neslihan Arslan, Başak Gümülcinelioğlu, Erdem Şenocak, İdil Sivritepe, Sami Aksu ve Sennur Nogaylar gibi usta isimler yer alıyor. Bu güçlü kadroya genç oyuncular Eylül Ersöz, Ata Artman, Ava Yaman, Esila Umut, Ataberk Mutlu, Ezgi Gör ve Efe Poylu da katılıyor.


Diziye adını veren ve mor ve ötesi’nin efsaneleşmiş şarkısı olan “Bir Derdim Var” da tanıtımda yer alıyor. Dizinin genç oyuncu kadrosunun yanı sıra, ergenlikteki gençlerin hassas dünyasını mercek altına alacak hikayesi, gençlerin yaralarını sarmaya çalışan Doktor Nilüfer karakterine hayat veren Birce Akalay ile Savcı Ömer karakterini canlandıran Mert Fırat’ın çatışması büyük bir merak konusu.

Dizinin müzikleri Aytekin Ataş tarafından hazırlanıyor ve mor ve ötesi de ilk kez bir projede müzik süpervizörlüğü görevini üstleniyor. Dizinin yönetmenliğini Burak Müjdeci yapıyor ve senaryosu Yekta Torun’a ait. Senaryo ekibinde ayrıca Deniz Gürlek de yer alıyor.

Tüm bu detaylarla, ‘Bir Derdim Var’ yakında Kanal D’de izleyicisiyle buluşacak. Bu eşsiz yapımı kaçırmayın!

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort