2-8 Ekim haftası burç yorumları

2-8 EKİM HAFTASI KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Hafta başı maddi konular alacak verecek konuları gündeminiz olabilir. Haftanın ilk üç günü çalışma ortamınızda net olmayan durumlar, dedikodular canınızı sıkabilir, işyerinde dalgınlık kaynaklı hatalara açıksınız. Beklentilerinizi karşılamayan durumlar, hayal kırıklıkları olabilir, sağlık konusunda üst solunum yolları sorunları, ilaçların yediklerinizin içtiklerinizin dokunması söz konusu olabilir, yediklerinizin son kullanma tarihine dikkat edin. Çarşamba Perşembe Cuma kardeşleriniz yakın çevreniz eğitim ve seyahatler konu ve gündemleriniz olabilir. Kariyer konularında güçlü hissettiğiniz, kendinizi gösterdiğiniz bir süreç. aşk hayatınızın hareketlendiği bazıları İçin sonlanmaların, bazıları İçin geçmişten biriyle tekrar görüşmeye başlamak söz konusu olabilir. Daha çok ilişki odaklı olduğunuz bir sürece giriyorsunuz. Evlilik ve ortaklıkları olanlarda sorunları olanlar ayırma kararı alabilirler, partnerin sağlık konularıyla ilgilenme durumları söz konusu olabilir. Bazıları kariyer bağlantılı anlaşma ve sözleşmelerini sonlandırabilirler.

2-8 EKİM HAFTASI BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Bu hafta başı maddi konular, yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitimler, seyahatler gündeminiz olabilir, sevdikleriniz konusunda yanıldığınızı düşündüğünüz, aşk ilişkilerde hayal kırıklıkları, yalan söylemlerle karşılaşabilirsiniz, spekülatif yatırımlar konusunda zorlayıcı etkiler söz konusu, bir hobinizle ilgili eğitime başlayabilir, çocuklarınızın eğitim konularında kararlar alabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı, taşınma gündemleriniz olabilir. İş hayatınızda, çalışma arkadaşlarınızla problemler yaşayabilir, işten ayrılabilirsiniz. Bazılarının çalışma ortamları görevleri değişebilir. Sağlık konularında operasyonel gündemler söz konusu olabilir.

2-8 EKİM HAFTASI İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya kendiniz odaklı başlayabilirsiniz, hafta ortası maddi konular gündeminiz. Aile içinde net olmayan durumlar söz konusu olabilir, hafta ortası kısa bir seyahate çıkabilir, araç alım satımı yapabilirsiniz. Teknolojik cihazlarını yenilemek isteyenler olabilir. Flört ve arkadaşlık ilişkilerinizde problemler yaşayabilir, tartışmalar sonucu yollarınızı ayırabilirsiniz.

2-8 EKİM HAFTASI YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Haftaya sosyal çevreniz, arkadaşlarınızla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Bşr seyahatiniz ertelenebilir, alışverişlerinizde eksik fazla para ödeyebilirsiniz. Zihinsel olarak dağınık ve yorgun hissedebilirsiniz. Maddi kaynaklar alanınız hareketli gelir durumunuzda artış olabilir, yeni bir mal varlığı edinebilir ya da satabilirsiniz. Ticari bir girişim yapmak isteyebilir harekete geçebilirsiniz. Ev yuva konularında zorlayıcı gündemler olabilir, taşınabilir, evinizi tadil ettirebilirsiniz. Aile büyüklerinin sağlık durumlarıyla ilgilenebilirsiniz.

2-8 EKİM HAFTASI ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Hafta genelinde kariyeriniz, sosyal çevreniz arkadaşlarınız, idealleriniz konu ve gündemleriniz olabilir. Maddi konularda yanılmalara kandırılmazlarsa açıksınız dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bir seyahat planlayabilir, dış görünüşünüz ve imajınızla ilgili yenilikler yapabilirsiniz. Geçmişten biriyle aşk flört başlatabilirsiniz, eski sevgiliniz geri dönebilir. Araç alım satımı yapabilir, bir eğitiminizi sonlandırabilirsiniz. Aracınızın bakımlarını yaptırabilirsiniz. Uzun seyahat yolculuklarınızda trafikte ekstra dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Kardeşleriniz ve yakın çevrenizle iletişimde problemler yaşayabilirsiniz. Bazıları ticari potansiyellerini sonlandırabilirler.

2-8 EKİM HAFTASI BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Hafta içi eğitim, seyahat, kariyer, hukuksal konular gündeminiz olabilir. Ortaklık, ikili ilişkiler, evlilik, anlaşmalar sözleşmeler konularında net olmayan aldandığınızı, kandırıldığınızı düşündüğünüz durumlar olabilir. Gizli kapaklı bir takım konular ortaya çıkabilir, sağlık, hastane gündemleri, yurtdışı seyahat planlarınız olabilir. Spekülatif kazançlar salı günü olumluyken, Perşembe günü kayıplara çalışabilir. Bekar olanlar aşk itirafı yapabilir, yada itiraf alabilirler. Gayrimenkul alım satımı, kontrol dışı harcamalarınız olabilir. Baba sağlığı konusunda sıkıntılar yaşanabilir. Çocuk sahibi olma kararı alabilir, çocuklarınızla ilgili yatırım kararları alabilirsiniz.

2-8 EKİM HAFTASI TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Haftaya ödemeler, borçlar kredi ekstra gelirler konularıyla başlayabilirsiniz. Arkanızdan dönen bazı konuları öğrenebilir, hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Bazılarının hastane gündemleri olabilir, tetkik sonuçlarını alabilirler. Sosyal çevrenizi değiştirebilir, bazı arkadaşlarınızla yollarınızı ayırabilirsiniz. Bazı sırların ve yalanların ortaya çıkmadı sebebiyle aşk, ilişkiler, ortaklıklar konularında sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

2-8 EKİM HAFTASI AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Haftaya İlişkiler odaklı başlayabilirsiniz. Aşk, çocuklar konularında net olmayan durumlar, partnerinizin yalan söylediğini düşünebilir, aşk hayatınızla ilgili hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Spekülatif yatırımlarınız İçin zorlayıcı bir süreç dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Kariyerinizde değişimler yaşayabilirsiniz, bazıları terfi alabilir, yeni bir işe başlayabilirler. Bazı akrepler sağlık koşulları sebebiyle ameliyat, operasyon, istirahat süreçleri olabilir.

2-8 EKİM HAFTASI YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Haftaya çalışma koşulları ve sağlık gündemleriyle başlayabilirsiniz. Kariyerinizde beklentilerinizi karşılayamayabilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Sosyal çevrenizi değiştirebilir, bazı arkadaşlarınızla problemler çatışmalar yaşayarak yollarınızı ayırabilirsiniz. Uzaklardan, lisans döneminden, sosyal medya üzerinden geçmişte tanıdığınız biriyle flört edebilirsiniz.

2-8 EKİM HAFTASI OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Haftaya aşk, hobiler, çocuklar, spekülatif yatırımlarınızla ilgili konu ve gündemlerle başlayabilirsiniz. Bir seyahatiniz ertelenebilir, devam ettiğiniz bir eğitimle ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Eski bir borç ödeme karşınıza çıkabilir, kredi çekebilir, kredinizi yapılandırabilirsiniz. Bazıları güzellik estetik kaynaklı operasyonel gündemleri olabilir. Kariyerinizde çatışmalar yaşayabilir, bi anlık öfkeyle işten ayrılabilirsiniz. Bazıları İçin ailelerinin sağlık konularıyla ilgili gündemler olabilir onlarla ilgilenebilirsiniz.

2-8 EKİM HAFTASI KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Haftaya aile içi konular evinizle ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Maddi konularda kandırılma dolandırılmalara açıksınız. Bazıları ilişki ve ortaklıklarını sonlandırma kararı alırken bazıları geçmişten biriyle ya da eski partnerleriyle sorunları çözerek yollarına devam etme kararı alabilirler. Hafta ortası seyahat edebilir, araç alım satımı yapabilirsiniz. Trafikte ekstra dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Kardeşleriniz takın çevrenizle gerilime açık bir süreç. Devam eden bir davanız varsa sonlanabilir.

2-8 EKİM HAFTASI BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Haftaya yakın çevreniz kardeşleriniz, seyahatlerinizle ilgili konu ve gündemlerle başlayabilirsiniz. İlişkiler ortaklıklar konusunda yanıldığınızı aldandığınızı düşünebilir, hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. İş ortamında görev değişimi çalışma ortamı değişimi yaşayabilir, sağlık güzellik estetik kaynaklı harcamalar yaşayabilirsiniz. Ödemelerinizde zorlandığınız, kredi başvurusunda bulunduğunuz bir süreç olabilir, bazıları kredilerini yapılandırabilirler. Sağlık estetik kaynaklı ameliyat operasyon gündemleriniz olabilir.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort