Haluk Bilginer Angelina Jolie Bombası Patladı! Maria Filmi Konusu Ne?

Sinemaseverleri meraklandıran son dakika gelişmesi duyuruldu. Ünlü oyuncu Haluk Bilginer, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas’ın hayatının anlatıldığı Maria filmiyle anlaştı. Maria filmde Haluk Bilginer Angelina Jolie ile başrolü paylaşacağı duyuruldu. Milyonların araştırmalarında ilk sırada yer alan Maria filmi, Maria Haluk Bilginer, Maria Callas, Haluk Bilginer Angelina Jolie sorgulamaları yanıt buldu. Peki, Haluk Bilginer Angelina Jolie Maria filmi ne anlatıyor? Konusu ne? İşte yanıtı..

HALUK BİLGİNER ANGELINA JOLIE

Usta oyuncu Haluk Bilginer gelişmesi milyonları heyecanlandırdı. Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas’ın hayatının anlatıldığı Maria adlı filmde Haluk Bilginer’in yer alacağı açıklandı. Ünlü oyuncu Angelina Jolie ile başrolü paylaşacaj olan Haluk Bilginer Maria Callas adlı filmde, ünlü Yunan armatör Aristotle Onassis’i canlandıracak. Güzel oyuncu Angelina Jolie ise ünlü soprano Maria Callas’ı canlandıracak. Filmin yönetmen koltuğunda ise Pablo Larrain oturacak.

HALUK BİLGİNER MARIA FİLMİ KONUSU

Leydi Diana biyografisi Spencer”ın yönetmeni olarak hafızalara kazınan Pablo Larrain, Yunan asıllı Amerikalı soprano Maria Callas’ın hayatı için harekete geçti. Maria Callas beyaz perdeye taşınmak üzere harekete geçildi. Angelina Jolie ve Haluk Bilginer’in başrolünde yer alacağı Maria filmi seyirciyle buluşacak. Filmde Haluk Bilginer Yunan asıllı armatör ve iş insanı Aristotle Onassis’i canlandıracak. Ekim ayı içinde Budapeşte’de çekimlerine başlanması planlanan filmin senaryosunu Peaky Blinders dizisiyle de bilinen Steven Knight kaleme aldı. Maria, ünlü sopranonun 1970’lerin Paris’indeki yalnızlığının son günlerini konu alacak. New York’ta yaşayan bir Yunan göçmeni olan Maria Callas, bir dönemin en ünlü sopranolarından birisiydi ve Aristotle Onassis’in uzun süreli metresi oldu.

HALUK BİLGİNER KAÇ YAŞINDA?

5 Haziran 1954 doğumlu Haluk Bilginer, Demokrat İzmir Gazetesi’nin açtığı liselerarası tiyatro yarışmasında ilk ödülünü aldı. 1987 yılında ilk defa Gecenin Öteki Yüzü adlı film çekimi için İstanbul’a geldi ve bu filmin setinde 1992’de evleneceği Zuhal Olcay ile tanıştı. Hayatını bir süre İstanbul-Londra arasında geçirdi. 1992’de evlendikten sonra “Indiana Jones” dizisinde, Türkiye’de de Yavuz Özkan’ın “İki Kadın” filminde birlikte rol aldı. 80. Adım, İstanbul Kanatlarımın Altında, Usta Beni Öldürsene, Masumiyet gibi ödüllü filmlerde rol aldı. 1992 yılında evlendiği Zuhal Olcay’dan 2004 yılında ayrıldı. Pop müzik sanatçısı Aşkın Nur Yengi ile 2006 yılında evlenen sanatçının bu evlilikten Nazlı adında bir kızı var.

Televizyon Dizileri

EastEnders

Gecenin Öteki Yüzü

Ateşten Günler

Safiyedir Kızın Adı

Borsa

Son Söz Sevginin

Gülşen Abi

Eyvah Babam

Eyvah Kızım Büyüdü

Tatlı Hayat

Karanlıkta Koşanlar

Cesur Kuşku

Yine de Aşığım

Hayat işte

Sayın Bakanım

Sevgili Dünürüm

Spooks

Nerde Kalmıştık?

Sıkı Dostlar

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort