Samsun Son Dakika Okullar Tatil Mi? 2 Ekim Pazartesi Okullar Tatil Mi?

SAMSUN SON DAKİKA OKULLAR TATİL 

Yurdun dört bir yanından gelen sel manzaralarına Samsun ili de katıldı. Son günlerde devam eden yağışlar etkisini artırdı. Bu yağışlarla birlikte Samsun’da yaşanan su baskını ve sel felaketi vatandaşları korkuttu. Samsun’da yoğun sağanakla birlikte yollar göle döndü. Samsun hava durumu verilerinde kentte yer yer devam eden yağışların, bu gece saatlerinden itibaren rüzgarla birlikte kuvvetini artıracağı söylendi. Açıklamanın ardından Samsun Valiliği okullara tatil kararını duyurdu. Kullanıcıların arama motorlarında yaptığı Samsun sel uyarısı, Samsun Havza okullar tatil mi, Samsun okullar tatil mi, 2 Ekim okullar tatil mi, Samsun son dakika okullar tatil mi, yarın okullar tatil mi Samsun sorgulamaları yanıt buldu. Beklenen Samsun Valiliği duyuru geldi. Peki, Samsun 2 Ekim okullar tatil mi? İşte yanıtı..

SAMSUN OKULLAR TATİL Mİ?

Eğitim camiasını ilgilendiren son dakika haberi Samsun Valiliğinden geldi. 2 Ekim Pazartesi günü kentte etkili olan şiddetli yağış nedeniyle eğitim ve öğretime 1 gün ara verildi. Samsun Valiliğinden yapılan açıklamada, şehir merkezinde ve ilçelerinde devam eden çok kuvvetli yağış nedeniyle sel, su baskını, yıldırım, heyelan ve ulaşımda aksamaların olabileceğinin değerlendirildiği belirtildi. Bu nedenle 2 Ekim Pazartesi günü anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün ara verildiği açıklandı.

2 EKİM SAMSUN HAVA DURUMU

Meteoroloji’den alınan son verilere göre 2 Ekim Pazartesi bugün Samsun hava durumu çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacak. Yağışlar il genelinde kuvvetli, kıyı ve doğu kesimlerinde yerel olarak çok kuvvetli 23 derece olacak. Sel nedeniyle okulların 1 günlük eğitime ara verdiği Samsun’da devam eden aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bu akşam saatlerine kadar etkisini gösterecek. Ani sel, Su baskını, Yıldırım, Yerel dolu yağışı, Yağış anında kuvvetli rüzgar, Ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort