Cem Yılmaz Do Not Disturb Full İzle! Netflix Do Not Disturb Tek Parça İzle

Ünlü komedyen Cem Yılmaz yeni bombasını patlattı. Büyük merakla beklenen Do Not Disturb filmi yayına girdi. Cem Yılmaz’a Özge Özberk, Zafer Algöz, Nilperi Şahinkaya gibi isimler destek verdi. Hem yönetmenliğini ve senaristliğini üstlenen Cem Yılmaz’ın Do Not Disturb filmi yayınlanır yayınlanmaz odak noktası oldu. Netflix ekranından izleyebileceğiniz Ayzek’in hikayesi Do Not Disturb izlemek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.

DO NOT DISTURB FİLMİ KONUSU

Cem Yılmaz Do Not Disturb hikayesinde yıllardır vapurlarda garson olarak çalışan Ayzek, pandeminin patlak vermesiyle işsiz kalır. Sonrasında bir otelin gece vardiyasında iş bulan Ayzek’in başına ilk geceden olmadık olaylar gelir. İşte Netflix Do Not Disturb izleme ekranı..

NETFLİX DO NOT DISTURB FİLMİ TEK PARÇA İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DO NOT DISTURB FİLMİ OYUNCULARI

Cem Yılmaz

Özge Özberk

Zafer Algöz

Nilperi Şahinkaya

Bülent Şakrak

Ahsen Eroğlu

Celal Kadri Kınoğlu

CEM YILMAZ KAÇ YAŞINDA?

Türkiye’nin en tanınmış komedyen, aktör ve film yapımcılarından olan Cem Yılmaz 1973 doğumlu. Stand-up gösterileri, televizyon programları ve filmleriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Cem Yılmaz “Bir Tat Bir Doku” gibi stand-up gösterileri ile büyük ilgi gördü.

Birçok başarılı filme imza atan Cem Yılmaz “G.O.R.A.”, “A.R.O.G”, “Yahşi Batı”, “CMYLMZ” ve “Karakomik Filmler” serisi gibi filmlerde hem oyuncu hem de yapımcı olarak yer aldı. Sadece komik olayları değil, aynı zamanda toplumsal olaylara, güncel meselelere ve pop kültüre dair eleştirilerini de esprili bir dille sunan Cem Yılmaz. Bu yönüyle hem gençlerin hem de yetişkinlerin beğenisini kazandı.

CEM YILMAZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort