Son Akşam Yemeği Filmi Ne Zaman Çıkacak? Onur Tuna Son Akşam Yemeği Fragman

Cumhuriyetin ilanı hiç böyle anlatılmadı. Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır bir sinema eseri: Son Akşam Yemeği vizyon tarihi belli oldu. Levent Onan tarafından yönetilen Son Akşam Yemeği filmi ne zaman çıkacak belli oldu. Türk tarihî dönem draması olan Son Akşam Yemeği filmi afişi yayınlandı. Onur Tuna, Pelin Akil, Engin Şenkan, Azra Aksu, Necip Memili gibi isimlerin yer aldığı Son Akşam Yemeği filmi detayları belli oldu. Peki, Son Akşam Yemeği filmi ne zaman çıkacak? İşte yanıtı..

SON AKŞAM YEMEĞİ FİLMİ KONUSU

Levent Onan tarafından yönetilen Son Akşam Yemeği filmi Cumhuriyetin ilanının bir gece öncesini anlatıyor. Türkiye, Azerbaycan ve Avrupa’da vizyona girecek olan Türk tarihî dönem draması Son Akşam Yemeği,  Mustafa Kemal Atatürk’ün “Arkadaşlar, yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz” dediği yerde başlıyor. Cumhuriyet düşüncesinin artık ete kemiğe büründüğü 28 Ekim 1923 akşamı Çankaya Köşkü’nün mutfağında ve yemek salonunda gelişen olayları konu ediniyor. Onur Tuna’nın başrolde olduğu Son Akşam Yemeği filmi 27 Ekim 2023 tarihinde Türkiye, Azerbaycan ve Avrupa’da vizyona girecek.

SON AKŞAM YEMEĞİ ONUR TUNA

Paylaştığı görselle birlikte Onur Tuna’nın Atatürk rolüne hazırlanırken hiç plastik makyaj yapmadığı sadece doğal makyaj yaptığı öğrenildi. Makyaj için konuşan oyuncu Onur Tuna, “Mustafa Kemal Atatürk makyajı, saç ve bıyıkla yapılan değişimler bitince tüylerim diken diken oldu, gözlerime inanamadım. Atatürk’e benzerliğime şaşırdım. Mustafa Kemal anlatımı değil, Çankaya Köşkü’nün mutfağını anlatan bir film yapıyoruz. Atatürk bu hikayenin içerisinde bir yardımcı kahraman diyebilirim çünkü asıl anlatmak istediğimiz şey, Türk milletinin egemenliği ve hakimiyetidir. Kendi kendini yönetebilmesidir. Bunu, hangi evrelerden geçerek bugünlere geldiğimizi anlatmaya çalışan bir film var ve çok lokal, çok küçük bir hikaye içerisinde devleştirerek yapan bir hikaye var” dedi.

SON AKŞAM YEMEĞİ FİLMİ OYUNCULARI

Onur Tuna – Mustafa Kemal Atatürk

Pelin Akil – Latife Hanım

Engin Şenkan – Ahir

Azra Aksu – Elif

Necip Memili – Mahmut

Mustafa Kırantepe – Yakup

Yasemin Baştan – Azize

Nehir Gökdemir – Nigar

Aslı Tandoğan – Elif’in Annesi

Cemal Hünal – Komutan Wilson

Tuğba Daştan – Vecihe

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort