Kirli Sepeti Medine Kimdir? Caansu Tosun Kaç Yaşında? Cansu Tosun Kiminle Evli?

Fox TV’nin son dönem yapımlarından Kirli Sepeti yeni bölümleriyle ekrana geliyor. İstanbul’un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen Kirli Sepeti dizisinde Medine rolü merak ediliyor. Aşkın, sırların, yalanların ve bütün bunlara inat sırt sırta vermiş üç kadının hikayesinde Medine karakteri ele alınıyor. Son dönemde Medine karakterine bürünen Cansu Tosun’un aile hayatı magazin dünyasında işleniyor. Cansu Tosun’un evli olan babası Kenan Tosun’un Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile birlikteliğini yankıları sürüyor. Peki, Kirli Sepeti Medine rolündeki Cansu Tosun kim? İşte yanıtı..

KİRLİ SEPETİ DİZİSİ MEDİNE ROLÜ

Medine geleneklerine bağlı, kendi halinde biridir. Kız kardeşini okutabilmek için memleketinden İstanbul’a tek başına çalışmaya geldi. Murat ve Aylin’in evinde hem çalışır hem de kızları Nil’in bakıcılığını yapar. Küçük yaşta annesini kaybetmiş ve hem kendisini hem de henüz daha kundaktaki kardeşini büyüttü. Bu yüzden kız kardeşine karşı ayrı bir bağı var. Ona en iyi hayatı sunabilmek için çok çalışıp para kazanmak zorunda. Saf ve iyi niyetli olduğundan ona yapılıp söylenen her şeyi sineye çekip sessiz kalır. Fakat Medine’nin bile sessiz kalamadığı durumlar vardır. Medine bu durum karşısında inancı ve dürüstlüğü ile çelişecek ama bir ailenin yıkılmasına da göz yumamaz.

CANSU TOSUN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

26 Ocak 1988 Almanya Nürnberg doğumlu Cansu Tlosun son günlerde anne babasıyla gündem oldu. Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun’un birlikteliği magazini salladı. Cansu tosun annesi Serpil Tosun yasak aşkı onaylayıp, “Allah’a havale ediyorum” dedi. Cansu Tosun’un anne ve babası aslen Kayserili. Nürnberg Operası’nda 13 yıl bale eğitimi alan Cansu Tosun 4 yaşından itibaren birçok Alman markası için fotomodellik yaptı. Cansu Tosun’un Fırat adında ikiz erkek kardeşi var.

Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği BKM Mutfak ekibinden dersler alan Cansu Tosun, Küçük Hanımefendi, Kayıp Şehir gibi dizilerde oynadı. Oyuncu Cansu Tosun, 2018 yılında kendisi gibi oyuncu Erkan Kolçak Köstendil ile evlendi ve çiftin Marsel adında bir oğlu var.

Dizileri ve Filmleri

2011-2012 – Küçük Hanımefendi

2012-2013 – Kayıp Şehir

2013-2014 – Bugünün Saraylısı

2013 – İksir

2016 – Göç Zamanı

2016 – Familya

2017 – Bir Deli Sevda

2018 – Mehmetçik Kut’ül Amare

2019 – I Am You

CANSU TOSUN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Bir yanıt yazın

beylikdüzü escort